Bucharest Wheels Arena: cel mai mare festival auto-moto din România revine în 24-26 mai

de Sebastian Toma
Marti, 02.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bucharest Wheels Arena a ajuns la cea de-a doua ediţie. Aceasta se va derula în perioada 24-26 mai şi va avea loc la complexul expoziţional Romexpo.

A doua ediţie a celui mai mare festival auto-moto şi de sporturi extreme din România va avea loc în perioada 24-26 mai şi va fi găzduită de centrul Romexpo. Vorbim despre Bucharest Wheels Arena, un eveniment care include o expoziţie de tuning auto-moto, o serie de concursuri auto-moto, demonstraţii de ”safety drive”, stunt riding, karting, cascadorii cu motocicleta, demonstraţii de drift şi de raliu, demonstraţii de offroad şi multe alte surprize.

Expoziţia Bucharest Wheels Arena 2013 va avea la dispoziţie o suprafaţă de peste 40.000 de metri pătraţi. Ediţia precedentă s-a derulat pe parcursul a trei zile şi trei nopţi, marcând cea mare expoziţie de gen din România. Atunci, secţiunea auto-moto a integrat demonstraţii cu automobile de raliu susţinute de piloţi ca Valentin Porcişteanu, Titi Aur şi Manu Mihalache. Publicul s-a delectat cu demonstraţii acrobatice cu motocicleta susţinute de Kevin Carmichael. Ediţia 2012 a inclus şi demonstraţii de offroad, ATV, karting şi hovercraft.

Pentru amatorii de motociclete, organizatorii au pregătit o expoziţe de custom bike.

Urmareste Automarket
Printre concursurile la care se pot înscrie expozanţii se numără: Loudest bike, Loudest car, Bike wash, Car wash, Best Rims, Best Autohtona, Best car of the event, SPL contest, SQ contest, Clean Style Contest, Lowest Car, Best Interior, Best Exterior, Best Paint, Best Engine.

Via BucharestWheels

Comentarii (3)

  • Cred ca suntem printre cei mai penibili din lume.
    Nici dupa un sfert de secol n-avem macar un singur circuit ca lumea dedicat activitatilor sportive, in schimb o "ardem" prin parcari de mall-uri sau de complexuri expozitionale staliniste. Bine ca ne "descurcam" si "merge si-asa".
    13 0
  • @automarket : care este diferenta intre "stunt riding" SI "cascadorii cu motocicleta" ? Ati uitat limba romana? "Safety drive" chiar nu are nici un corespondent in limba romana? Nu va e rusine? Asa ati invatat voi la scoala? Ziaristi de 2 bani facuti pe banda la facultati particulare?

    N-as vrea sa va jignesc dragilor, nici n-o fac, doar am adresat cateva intrebari.
    7 0
  • @dan sunt de acord cu tine, am fost o data un balci trist, poate sunt eu mai batran si nu inteleg arta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru