Opel imbraca noul Astra in uniforma de politie

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 04.04.2010
Opel va dezvalui in cadrul unui eveniment britanic versiunea pentru politie a noului Astra. Masina a fost creata pentru oamenii legii din Albion.

Opel va dezvalui in cadrul Home Office Scientific Development Branch Show (HOSDB) din Marea Britanie noul Astra creat special pentru politia din Albion. De asemenea, Opel a pregatit pentru oamenii legii si o editie speciala a lui Insignia.

“A fost o deosebita onoare pentru noi sa prezentam noua generatie a lui Astra in cadrul acestui eveniment important. Am fost foarte incantati sa prezentam noul Astra in fata atator lideri din industrie”, a declarat Dick Ellam, manager Opel. Constructorul german a fost invitat la acest eveniment de ACPO ITS (Association of Chief Police Officers Intelligent Transportations Systems Working Group).

Prin aceasta invitatie, ACPO ITS doreste sa continue parteneriatul dintre cele doua firme si totodata sa le multumeasca celor de la Opel pentru munca depusa de echipa din cadrul Special Vehicles Operation. HOSDB este singurul eveniment din Marea Britanie in care sunt prezentate cele mai noi echipamente din domeniul securitatii. Acesta se imparte in patru departamente de interes: crime si politie, securitate si lupta impotriva terorismului, managementul identitatii si securitatea granitelor.

Via | carscoop

Comentarii (1)

  • vauxhall
    Poate Vauxhall nu Opel ? da stiu e cam acelasi lucru numai ca in anglia opel = vauxhall
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru