Bugatti își face divizie de personalizare "Sur Mesure": primul proiect, un Chiron Pur Sport cu influențe retro

de Alexandru Monenciu
Joi, 09.12.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua divizie de personalizare a producătorului francez de automobile a fost denumită Sur Mesure. Primul proiect unicat este un Chiron Pur Sport cu influențe retro.

Clienții Bugatti care vor să își personalizeze și mai mult viitoarea bijuterie pe patru roți o pot face de-acum înainte prin intermediul nou înființatei divizii Sur Mesure.

Primul proiect unicat este acest Chiron Pur Sport cu influențe retro, inspirat de modelul Type 51 cu care Louis Chiron și Achille Varzi au câștigat Marele Premiu al Franței în 1931.

De aici numărul 32 pictat manual pe portiere, grafica specială, aplicată de asemenea manual, și nuanțele exterioare derivate din cele folosite de mașinile de competiție ale anilor '20 - '30. O serie de elemente exclusive pot fi regăsite și la interior.

Bugatti nu a oferit detalii despre preț, dar, fiind la bază un Chiron Pur Sport, acest proiect unicat nu a fost deloc ieftin.

Producția hypercar-ului Chiron se apropie de final. Ultimele 40 de exemplare își așteaptă viitorii proprietari, care pot opta pentru una dintre versiunile Pur Sport și Super Sport.

via Bugatti

Comentarii (6)

  • Edikkk
    Pur Sport şi Super Poluante

    Vai de capul lor... Bugatti trăieşte în trecut, viitori Nokia
    3 17
  • @Edikk
    Tu traiesti in trecut, vorbesti numai de nokia, esti praf
    8 3
  • Intrebare
    pai astia nu sunt rimac acum?
    4 1
  • Interesant, “personalizare” pentru Bugatti, cum ne împiedicam de ele la tot pasul chiar trebuie sa facă ceva in privința asta ca nu mai știm care al cui este. Era cât pe ce sa plec azi dimineața cu al vecinului :)
    11 0
  • @Edikkk
    nu cred ca viitori nokia... bugatti a fost preluat de rimac
    1 1
  • @@Edikkk
    Edik a profetit.
    Rimac va vi viitorul Nokia.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru