Bugatti Mistral, exemplar unicat: vopsea specială și fibră de carbon expusă

de Alexandru Monenciu
Luni, 14.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bugatti va expune în cadrul Monterey Car Week încă o mașină specială, pe lângă unicatul Chiron Super Sport Golden Era. Este vorba despre un exemplar Mistral, vopsit la rândul său într-o nuanță aurie.

onstructorul francez de automobile a prezentat decapotabilă Mistral în urmă cu un an, în cadrul Monterey Car Week. Cu o producție limitată la doar 99 de exemplare, toate fiind deja vândute în ciuda prețului de 5 milioane de euro, Mistral oferă 1.600 de cai putere.

Bugatti revine anul acesta la Monterey cu două mașini speciale. La standul producătorului din Molsheim, vizitatorii vor putea admira unicatul Chiron Super Sport Golden Era.

Tot aici va fi expus și un Mistral, la rândul său produs într-un singur exemplar. Nu se știe dacă este vorba despre o mașină de client sau despre un prototip de pre-serie.

Ce știm sigur este că Bugatti a vrut să demonstreze posibilitățile de personalizare oferite de serviciul Bugatti Sur Mesure și, tocmai de aceea, a vopsit acest Mistral într-o nuanță aurie, asemănătoare (dacă nu chiar identică) cu cea a lui Chiron Super Sport Golden Era.

Partea inferioară a hypercar-ului lasă fibra de carbon la vedere, pentru contrast.

În habitaclu avem o temă bicoloră pentru tapițeria din piele, elemente din fibră de carbon și embleme aurii.

Așa cum spuneam, exemplarul unicat Bugatti Mistral va fi expus în cadrul Monterey Car Week.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru