Bugatti Veyron Grand Sport Blanc Noir, pus la vânzare pentru 1.99 milioane de dolari

de Sebastian Toma
Luni, 29.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Unicul exemplar Bugatti Veyron Grand Sport Blanc Noir a fost pus din nou la vânzare. De data aceasta, îl vinde al doilea proprietar al său, care solicită 1.99 milioane de dolari.

Bugatti este unul dintre producătorii exotici ai lumii, iar fiecare creaţie a acestora poate să intre fără probleme în portofoliul unui colecţionar, exclusivitatea fiind asigurată de producţia limitată şi costurile ridicate asociate unui model al constructorului din Molsheim. Dar ce se întâmplă când avem o ediţie limitată a unui model care era deja oferit în serie limitată? În cazul de faţă, o casă de licitaţii din Statele Unite ale Americii a pus la vânzare un Bugatti Veyron Grand Sport Blanc Noir, unicul exemplar de acest tip, preţul anunţat fiind de 1.99 milioane de dolari, echivalentul a 1.53 milioane de euro. Modelul a parcurs doar 1.238 kilometri în cei trei ani de existenţă, dar valoarea sa nu a fost afectată în niciun fel de acest rulaj. Din contră, fiind singurul Veyron Blanc Noir din lume, valoarea sa ar putea să crească de-a lungul anilor chiar dacă rulajul său va creşte.

Veyron-ul din imagini nu este la prima sa vânzare, modelul fiind vândut în 2011 pentr usuma de 2.5 milioane de dolari.

Încă de atunci, modelul a atras atenția publicului, acesta nefiind încadrat într-o serie limitată anunțată oficial de compania din Molsheim. Modelul prezintă o caroserie albă cu finisaj mat, accentuată prin tușe de negru lucios. Interiorul este îmbrăcat în negru, fără ornamente albe.

Via JamesEdition

Comentarii (2)

  • Adrian
    Cel mai frumos Bugatti. Da foarte bine alb cu negru.
    6 2
  • SUPER BUGATII VERONY
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru