Bugatti Chiron - prima imagine neoficială a prototipului urmașului lui Veyron

de Sebastian Toma, Foto: Erico Hessel
Joi, 05.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un utilizator de instagram numit Erico Hessel a publicat pe rețeaua de socializare un cadru cu ceea ce el descrie a fi Bugatti Chiron, urmașul lui Veyron.

Bugatti Chiron, succesorul lui Veyron, a fost surprins în timpul testelor din Italia. Un utilizator al popularei rețele Instagram a publicat pe contul său o imagine a prototipului Bugatti în timpul testelor derulate pe drumurile publice italiene. Numele modelului provine, după cum știți deja, de la un concept al celor de la Bugatti prezentat în 1999. Însă aspectul său este inspirat puternic din conceptul Vision Gran Turismo prezentat în toamna anului curent la Salonul Auto de la Frankfurt. Motorizarea noului Chiron va fi o variantă îmbunătățită a propulsorului W16 cvadri-turbo al lui Veyron.

Primele informații anunță un timp 0-100 km/h de două secunde și o viteză maximă de peste 450 km/h. Motorizarea este așteptată să primească și o turbină electrică pe lângă cele patru mecanice pentru a dezvolta în jur de 1.500 CP. Prețul de listă al modelului Bugatti Chiron este așteptat să fie pe măsura exclusivității și performanțelor asigurate, fiind vehiculată o sumă de 2.2 milioane de euro pentru fiecare exemplar în parte.

Urmareste Automarket
Succesorul lui Bugatti Veyron este așteptat să debuteze încă din martie 2016, la Salonul Auto de la Geneva. La sfârșitul zilei, cei de la Bugatti nu pot să spună că acesta debutează prea devreme, din moment ce Veyron a aniversat zece ani de la debut când încă mai erau unități nevândute, iar clienții înstăriți rămași pe dinafară ar putea "fugi" la celelalte mărci exclusiviste în căutarea unui automobil special și prețios.

Postarea originală a lui Erico Hessel

Alte cadre cu Bugatti Chiron

A photo posted by DooRot.com (@doorotcom) on

Via WCF | Sursă foto 

Comentarii (7)

  • deloc interesant
    slaba evolutie ca design in cazul unui hipercar nu cred c-ar trebui abordata problema unui design conservator sau care sa continue linia modelului precedent sau pastrarea unor aspecte specifice...pe langa un super propulsor e nevoie si de o caroseria care sa-ti taie respiratia....ca doar de aia dai peste un milion de euro....nu?
    20 4
  • Scorpionul_negru
    Hm....pare aceeasi masina, mai groteasca putin. Am vazut un concept Bugatti Gangloff se numeste...daca ar scoate unul ca el ar fi nr. 1 in lume.
    10 5
  • era si momentul, designul primului bugati era depasit inca din 2009.
    5 5
  • Dihania asta oare va avea soft de pacalire a emisiilor?!!!

    intreb si eu nu dau cu paru!!
    10 8
  • Bine ca nu l-au botezat "Kirov"!
    6 2
  • nu exista stire legata de concernul VAG fara vreun comentariu legat de soft. va credeti interesanti cand de fapt nu aveti ceva pertinent de spus. tot la fel deschideti discutia despre vreme atunci cand nu stiti ce sa vorbiti cu o persoana ...
    masina asta e batmobil, cel putin!
    cat priveste designul, este intr-adevar prea mica schimbarea. dar cred ca motivul este faptul ca masina avea deja o forma foarte bine calculata si adaptata performantelor extreme. nu cred ca o poti modifica prea mult ...
    6 5
  • O sa rupa in doua ferariurile! Pe alea care inca nu se aprind singure.
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru