Modele noi Bugatti

Luni, 24 August 2015 | Modele noi

Șeful Bugatti: "Urmașul lui Veyron va avea o viteză maximă mai mare și va fi mai performant pe circuit"

Wolfgang Dürheimer, CEO-ul Bugatti, a anunțat că succesorul lui Veyron va fi mai rapid și mai performant. Totodată, șeful Bugatti a confirmat că nu vor construi un SUV sau o berlină.
Vineri, 24 Iulie 2015 | General

Primul Bugatti Veyron de serie este din nou de vânzare

Primul Veyron fabricat în serie va fi din nou de vânzare, de data aceasta în cadrul unei licitații. Exemplarul a parcurs puțin peste 1.200 de kilometri, dar experții îl evaluează la cel puțin 1.8 milioane de dolari.
Luni, 29 Aprilie 2013 | General

Bugatti Veyron Grand Sport Blanc Noir, pus la vânzare pentru 1.99 milioane de dolari

Unicul exemplar Bugatti Veyron Grand Sport Blanc Noir a fost pus din nou la vânzare. De data aceasta, îl vinde al doilea proprietar al său, care solicită 1.99 milioane de dolari.
Luni, 08 Aprilie 2013 | General

Bugatti Veyron Super Sport şi-a pierdut titlul Guinness pentru viteză

Organizaţia Guinness World Records a retras titlul celor de la Bugatti obţinut de Veyron Super Sport care viza "cea mai rapidă maşină de serie din lume", potrivit unei publicaţii britanice.
Marti, 21 August 2012 | Autoipoteze

Bugatti Galibier ar putea dezvolta 1400 CP în versiunea de serie

Versiunea de serie a lui Bugatti Galibier va dezvolta aproximativ 1.400 CP, spun americanii de la Car&Driver. La nivel de declaraţii oficiale, modelul va dezvolta "peste 1.000 CP".
Joi, 28 Iunie 2012 | Autoipoteze

Bugatti Veyron ar putea avea un succesor hibrid

Bugatti a confirmat succesorul lui Veyron. Unele voci susţin că acesta ar putea fi echipat cu un tren de propulsie hibrid. În plus, succesorul lui Veyron va fi mai uşor şi mai eficient.
Vineri, 11 Noiembrie 2011 | Modele noi

Bugatti vine la Dubai cu trei ediţii speciale Veyron Grand Sport

Bugatti Veyron Grand Sport a primit trei ediţii speciale, fiecare realizată într-un singur exemplar, iar acestea vor fi prezentate la Salonul Auto din Dubai.
Marti, 13 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Bugatti Veyron Grand Sport L'Or Blanc, porţelan pe patru roţi la Frankfurt

Bugatti a adus la Frankfurt o ediţie specială a lui Veyron Grand Sport, intitulată L'Or Blanc, care a fost inspirată din modul în care un obiect din porţelan reflectă lumina.
Miercuri, 20 Aprilie 2011 | Modele noi

Bugatti Galibier va fi oferit şi în versiune hibridă

Aspectul versiunii de serie a lui Bugatti Galibier va fi definitivat în cea de-a doua parte a acestui an. Modelul va fi oferit şi în versiune hibridă şi va fi construit în 3.000 de exemplare.

Tag-uri similare

Volkswagen, Bugatti, Veyron, Grupul Volkswagen, Bugatti Galibier, modele noi Bugatti, Galibier, productie Bugatti, Bugatti Veyron GrandSport, Veyron GrandSport
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru