Bugatti vine la Dubai cu trei ediţii speciale Veyron Grand Sport

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 11.11.2011
Bugatti Veyron Grand Sport a primit trei ediţii speciale, fiecare realizată într-un singur exemplar, iar acestea vor fi prezentate la Salonul Auto din Dubai.

Bugatti Veyron este una dintre cele mai scumpe automobile de serie din lume. Veyron Grand Sport reprezintă o ediţie specială a acestui model şi are un preţ de pornire şi mai mare. Exclusivitatea este asigurată şi prin numărul mic de unităţi care vor fi construite, 150, faţă de cele 300 ale lui Veyron. Până acum, cei de la Bugatti au vândut 45 de unităţi, aşa că au început să-şi exerseze creativitatea cu ediţii speciale ale acestui model. Mai precis, Veyron Grand Sport a primit trei ediţii speciale, toate având un preţ de peste 1.5 milioane de euro şi toate prezente la Salonul Auto din Dubai.

Primul model, cel galben, are un preţ de 1.58 miliaone de euro şi are un exterior galben cu ornamente din fibră de carbon vopsite în negru. Jantele sunt şi ele vopsite în negru. La nivelul interiorului, tema galben/negru este continuată, scaunele fiind galbene, iar ornamentele şi cusăturile sunt negre. Al doilea model are un exterior albastru, cu accente din aluminiu anodizat. La interior, modelul este decorat cu nuanţa indigo şi cu ornamente din fibră de carbon vopsită în albastru.

Respectivul model, un unicat, costă 1.74 milioane de euro.

Cel de-al treilea exemplar costă tot 1.74 milioane de euro şi are un exterior special, din aluminiu polişat, cu accente din fibră de carbon vopsită în verde. Interiorul este gri şi are ornamente din fibră de carbon de culoare verde. Cele trei modele vor fi vândute ulterior şi prezintă posibilităţile de personalizare disponibile în gama Bugatti, respectând principiile lui Ettore Bugatti în această privinţă.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru