Bugatti Veyron Grand Sport L'Or Blanc, porţelan pe patru roţi la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 13.09.2011
Bugatti a adus la Frankfurt o ediţie specială a lui Veyron Grand Sport, intitulată L'Or Blanc, care a fost inspirată din modul în care un obiect din porţelan reflectă lumina.

Bugatti a creat o ediţie limitată a lui Veyron Grand Sport alături de nemţii de la Koniliche Porzellan-Manufatur. Veyron Grand Sport L'Or Blanc este primul automobil din lume care poartă cel mai bun porţelan din lume pe caroserie. Mai mult decât atât, porţelanul respectiv este prezent şi la interior, capitivând atât privitorii, cât şi posesorii cu design-ul său abstract. În viziunea Bugatti, acest model redefineşte arta design-ului şi fascinează orice stilist prin reflexia luminii pe caroseria sa.

Stefan Brungs, director de vânzări şi marketing în cadrul Bugatti, a declarat: "La prima vedere pare puţin neobişnuit să vedem porţelan într-o maşină, mai exact în cea mai rapidă decapotabilă din lume. Dar tocmai aceasta este filosofia Bugatti: să dăm viaţă unor idei excepţionale, străduindu-ne să atingem perfecţiunea în materie de calitate şi estetică. Astfel putem duce mai departe moştenirea lăsată de Ettore Bugatti, el însuşi un iubitor al experimentelor cu materiale noi".

Preţul exclusivistului supercar atinge impresionanta sum[ de 1.65 milioane de euro. Primele unitati Veyron Grand Sport vor fi livrate incepand cu luna iulie a acestui an, contra sumei de 1.4 milioane de euro bucata – excluzand taxele si costurile de transport.

Din totalul de 150 unitati, primele modele Grand Sport vor ajunge la clientii inregistrati Bugatti. Nu mai putin de 30 de unitati au fost deja comandate. Bugatti Veyron Grand Sport poate atinge o viteza maxima de 407 km/h cu plafonul montat, pe cand viteza maxima permisa in lipsa acoperisului este de 360 km/h. In cazul in care ploua, Veyron detine un acoperis soft-top ce poate fi deschis in orice moment. Acest acoperis din material textil, e depozitat in portbagaj si este similar unei umbrele.

Via | Bugatti

Comentarii (3)

  • constatare amiabila
    dupa un accident,citez: "daune la vehiculul propriu: 2 oale pt cuptor, 3 ghivece, 6 boluri mici pt salata si o lebada. Mileul a scapat nevatatmat!"
    4 1
  • mda...au si ei manelistii lor
    1 1
  • newman
    new
    Cineva probabil i-a spus strambei ca usa stanga este deschisa, ceea ce a determinat-o sa o deschida si apoi sa o tranteasca in mod inexplicabil de dureros.
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru