Cadillac ATS facelift - imagini şi detalii despre rivalul lui BMW Seria 3

de Bogdan Mirică
Miercuri, 09.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cadillac a dezvăluit astăzi faceliftul modelului ATS, rivalul unor modele premium ca BMW Seria 3 şi Audi A4. Sedanul vine cu mai multe sisteme de siguranţă şi modificări interioare.

Dezvăluit pentru prima dată în cadrul Salonului Auto de la Detroit în 2012 şi însărcinat să fure din clienţii unor modele germane cu renume ca BMW Seria 3 şi Audi A4, Cadillac ATS s-a descurcat bine. Cu toate acestea, americanii îşi doresc să ofere publicului un model mereu actual şi au pregătit un facelift pentru ATS, chiar înainte de termen.

Faceliftul adoptă o grilă complet nouă în mijlocul căreia a fost poziţionat noul logo Cadillac. De asemenea, sedanul de clasă medie va fi disponibil alături de alte două culori de caroserie, Crystal White Tricoat şi Dark Adriatic Blue Metallic.

Pentru interior, Cadillac a pregătit schimbări minore. Ele încep cu tapiţeria diferită şi continuă cu introducerea unor noi sisteme de siguranţă şi confort. Pe lista echipamentelor sunt incluse şi un sistem compatibil Siri Eyes Free şi Text Message Allert, capabil să citească şi să răspundă mesajelor text.

Urmareste Automarket
Proprietarii vor avea la dispoziţie şi funcţia Teen Driver care permite fixarea unei limite de volum pentru sistemul audio şi crearea unei avertizări de viteză între 64 şi 112 km/h.
Toate aceste apentru o rulare mai sigură a tinerilor cărora le este încredinţat volanul. O altă funcţie care va face deliciul tuturor va fi Cadillac Dock Spot. Ea va permite încărcarea telefoanelor mobile wireless, fără un cablu de alimentare.

Gama de motorizări va continua neschimbată. Ea va include doar motoare pe benzină, printre care o unitate de 2.5 litri şi 202 cai putere, o unitate supraalimentată de 2.0 litri şi 272 de cai putere şi un V6 de 3.6 litri şi 321 de cai putere.

Comentarii (8)

  • rival nu poate fi decat in state, in europa n`au nici o sansa cu motoarele alea. poate doar cu 2.0t...
    17 7
  • Probabil nici nu o sa fie importat in Romania, la fel ca ATS (fara facelift) si actualul CTS.
    9 1
  • In Europa nu se vand bine pentru ca nu ofera motoare diesel. Simplu. Daca GM baga biturbo 2.0 diesel de 195 de cai de pe Insignia pe ATS atunci vindea cel putin triplu numarul unitatilor pe care le vinde acum.
    10 5
  • Tare doatarea aia Teen Driver. Ar trebui adaptata la toate masinile noi vandute in Ro. Cand cobori geamul muzica sa fie o limita de volum a sistemului audio. Dotarea se va numi "Anti-Cocalar".
    21 0
  • de ce oare arata mai bine ca bmw???
    1 2
  • CadillacDiesel
    Cine a mai pomenit asa ceva! Mai bine nu vand nici un autoturism in Europa decat sa faca asa un sacrilegiu!

    Haudi si Beemveu sa traiasca!
    4 7
  • Bmw a vandut in iunie in SUA 30.201 unitati, seria 3/4 reprezentand 11. 543, Cadillac 13.941, din care ATS 2.358 unitati, deci in Europa nu se vand bine pt ca nu ofera diesel? Pana sa se vanda in Europa trebuie sa rezolve aceasta situatie in SUA, 99% din vanzarile seria 3/4 fiind reprezentate de motorizari pe benzina, singura varianta diesel este 335/435, prima oara fiind introdua pe vechea serie 3 E90, in cativa ani au vandut cateva mii de unitati, adica exista cateva mii de americani care conduc modele Bmw diesel, ( poate sunt nebuni !?), dar comparativ cu totalul vanzarilor sunt nesemnificative.

    Cand se va intelege ca trebuie sa treaca ani pana cand anumiti constructori vor recupera terenul pierdut, atat ca imagine, cat si ca oferta de motorizari si la tot? Constructorii americani n-au mai fost pe primele locuri la premium pe propriul teren de foarte mult timp, timp de 10-11 ani a condus Lexus, pana in 2010, de cativa ani Bmw se lupta cu Mercedes, Lexus tinand aproape, Cadillac este departe, una este sa ai simpatii, alta e sa spui ca e " simplu, de aia nu vinde" .
    11 1
  • @CadillacDiesel

    Iete fleosc! De parca nu exista RAM Diesel, Forduri F Diesel, Jeep-uri diesel! Si de parca toti aia care cumpara BMW pe toate continentele sunt cocalari doar pentru ca asa-ti place tie sa crezi!
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru