Campanie în Singapore: Porsche Macan promovat cu ajutorul unor "haine" celebre în motorsport

de Cornel Șocariciu
Joi, 28.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche promovează SUV-ul Macan cu ajutorul unor culori celebre în motorsport. Campania a avut loc în Singapore, iar fanii au putut admira "hainele" Martini Racing, Gulf sau Pink Pig.

Porsche este un constructor cu o istorie bogată în motorsport, motiv pentru care constructorul german nu ezită să folosească această pârghie pentru diverse activități de promovare. Cea mai recentă campanie vine din Singapore și are în prim-plan SUV-ul Macan.

Cinci exemplare Macan au fost îmbrăcate în uniforme celebre din motorsport, iar mai apoi au fost fotografiate în zone importante din Singapore. Martini Racing, Rothmans Design, Pink Pig, Salzburg Design și Gulf Design sunt cele cinci uniforme pe care Porsche le-a integrat pe SUV-ul Macan.

Roșu, albastru deschis și albastru închis au fost culorile cu care Porsche și Martini Racing s-au impus în motorsport în anii '70. "Uniforma" Pink Pig a fost admirată în 1971 în cadrul cursei de 24 de ore de la Le Mans. Prototipul 917/20 a fost cel care a purtat această "haină" și cel care a reușit să fure inimile tuturor în timpul calificărilor.

Pink Pig

Culorile Salzburg Design (roșu și alb) au fost admirate pentru prima dată pe modelul 917 KH, primul Porsche care s-a impus în cursa de 24 de ore de la le Mans.

Hans Hermann și Richard Attwood au fost piloții care pe 14 iunie 1970 încheiau pe prima poziție cea mai importantă cursă de anduranță.

Salzburg Design

Albastru deschis și portocaliu, cele două culori cunoscute în lumea motorsportului și sub denumirea de Gulf Design. John Wyer este cel care i-a convins pe reprezentanții Gulf Oil să vină în motorsport. Rothmans Design este "uniforma" care și-a făcut apariția pentru prima dată în 1982 alături de Porsche 956, un model care avea să facă furori atât la Le Mans, cât și pe Nurburgring.

Rothmans Design

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru