Casa de design deţinută de Volkswagen are planuri mari: teaser pentru un supercar Italdesign produs în numai 5 unităţi

de Daniel Popescu
Miercuri, 18.01.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Italdesign, casa de design deţinută de Volkswagen, va prezenta în martie la Salonul Auto de la Geneva un supercar exclusivist care va fi disponibil în numai 5 unităţi.

Italdesign, casa de design pe care Grupul Volkswagen a cumpărat-o în 2010, a publicat un teaser misterios pentru o lansare specială cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, care va avea loc în prima parte a lunii martie.

Teaserul este însoţit de un mesaj destul de elocvent, care sugerează lansarea unui supercar care va fi disponibil în numai 5 unităţi. "În acest an lumina va străluci pe 5 poveşti speciale pentru 5 colecţionari vizionari. Ne vom vedea la Salonul Auto de la Geneva", anunţă compania.

Urmareste Automarket
Modelul în serie limitată va veni astfel la numai un an de la prezentarea lui GTZero, unul dintre cele mai spectaculoase concepte dezvăluite la Geneva în 2016.
Conceptul reprezenta un exerciţiu de design văzut ca o combinaţie de linii ale unor modele clasice asociate cu propulsia electrică.

De altfel, GTZero era echipat cu un pachet de baterii încorporate în şasiul din fibră de carbon al maşinii şi cele trei motoare electrice, dintre care două pe fată şi unul pe spate. Puterea totală era echivalentul a 483 CP, în timp ce viteza maximă teoretică ajungea la 250 km/h, iar autonomia acumulatorilor atingea pragul de 500 de kilometri.

Via AutoExpress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru