Cazare pentru viitorul tău concediu? Bentley te poate ajuta cu trei apartamente în New York, Istanbul și Abu Dhabi

de Bogdan Mirică
Luni, 31.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a pregătit pentru clienții săi trei apartamente de lux împreună cu Starwoods Hotels. Acestea se află în zone cheie din New York, istanbul și Abu Dhabi și au fost inspirate de mașinile Bentley.

Pentru cei care se gândesc să facă o vacanță la volanul unui Bentley, constructorul englez s-a gândit să le facă șederea mai ușoară și să-i scape de bătaia de cap pe care o poate da căutarea unui hotel potrivit.

În 2012, Bentley promitea să furnizeze lanțului hotelier Starwoods o flotă de mașini pentru clienții săi cei mai pretențioși. Parteneriatul presupunea însă și un favor pentru englezi. Bentley putea să își decoreze după bunul plac o serie de apartamente în interiorul celor mai luxoase hoteluri Starwoods.

De atunci și până acum, Bentley și Starwoods au reușit să pună la punct trei astfel de apartamente, croite după bunul plac al designerilor constructorului englez. Unul se află în New York, unul în Istanbul și unul în abu Dhabi. Fiecare beneficiază de mobilă creată special de maeștrii Bentley la uzina din Crewe, gândită pentru a simula luxul din interiorul unui Mulsanne. Fiecare apartament are identitatea sa.

Cel din New York are o suprafață de aproape 160 de metri pătrați, o masă uriașă sculptată în lemn de eucalipt, draperii cu modelul centurilor de siguranță și geamuri mari care oferă o priveliște către Fifth Avenue și Central Park.

Apartamentul din Istanbul are o podea din marmură, cu inserții care amintesc de jantele lui Continental, pereți curbați, o terasă uriașă, o canapea îmbrăcată în piele echipată cu răcitoare pentru paharele de șampanie, o saună umedă și un sistem audio Naim.

Apartamentul din Abu Dhabi vine echipat cu un candelabru uriaș din LED-uri, cinci ceasuri Breitling pentru urmărirea mai multor fusuri orare, un covor care imită grila lui Mulsanne, carpete din mătase, pereți îmbrăcați în piele și o suprafață de 185 de metri pătrați.

Prețurile apartamentelor variază foarte mult, însă, ca să vă ajutăm să înțelegeți nivelul de exclusivitate al acestora, vă spunem doar că cel din Manhatan poate fi închiriat pentru 9500 de dolari.

Pentru o singură noapte, bineînțeles.

Comentarii (1)

  • numa trei???
    putin
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru