Cel mai scurt test drive din lume a durat doar 6 secunde și a lăsat avariate cinci mașini

de Bogdan Mirică
Luni, 22.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O femeie din Statele Unite a reușit să avarieze o mașină de test în doar șase secunde. Pe lângă Mercedes-ul GLE pe care și-l dorea, femeia a lovit alte patru mașini.

Ce poate merge rău în decursul unui test drive? Am fi tentați să spunem că nu prea multe, însă o femeie din Statele Unite contrazice orice logică.

Interesată de achiziția unui Mercedes GLE, faceliftul vechiului ML, doamna a mers la o reprezentanță din Washington DC. După ce a semnat actele necesare, împreună cu alte trei persoane, femeia a urcat la volanul SUV-ului german.

Test drive-ul nu a durat decât șase secunde, pentru că șoferița a confundat frâna cu accelerația fix la ieșirea din parcare. Deși astfel de accidente se întâmplă la viteză mică și pagubele nu sunt atât de mari, oamenii care au asistat la accident pot oferi contra argumente solide.

În doar cele șase secunde de test, femeia a avariat patru mașini și a culcat pe o parte GLE-ul la volanul căruia se afla. Din fericire, toți ocupanții mașinii au coborât singuri și teferi din mașină. Pagubele estimate de dealerul Mercedes se ridică la 53.000 de euro.

Comentarii (8)

  • Fain. De acum, cred că tanti cu pricina va prefera să "conducă" doar mașini cu pilot automat. Va tasta adresa și... "La bulivar, birjar, la bulivar!"
    19 2
  • Plot twist: femeia nu mai cumpara masina deoarece, spune ea, nu ii place ca nu are stabilitate :))
    41 0
  • only in US
    3 2
  • A vrut sa vada ce balans de...alb are ! :))
    15 0
  • Se putea sa nu fie o femeie ?
    19 2
  • Vă e ciudă! Ia să vedem, dacă ați primi sarcina să răsturnați un GLE într-o parcare, între două mașini, în 6 secunde, reușiți? Nu cred că puteți. Asta necesită skill!
    23 0
  • mai confunda omu pedalele dar asta era panicata tare cand a vrut sa apese frana... si doar 53 de mii euro... hmmm masinile alea nu le vor mai putea vinde ca noi dar oricum adaosul era de peste 100%
    6 1
  • Deci dealerul din SUA a estimat pagubele in euro! Tare asta!
    @scorpionul.negru femeile fac multe greseli, dar minore. Barbatii lasa in urma pagube mult mai mari si victime.
    5 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru