Cel mai tare joc cu maşini revine: următorul Need For Speed apare în 2017 şi va fi dezvoltat împreună cu fanii

de Daniel Popescu
Joi, 12.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Franciza Need For Speed va beneficia de un nou joc în 2017, care va fi dezvoltat pe baza propunerilor pe care le vor face fanii.

Era o vreme când fiecare an aducea un nou joc Need For Speed disponibil de regulă pentru fiecare platformă majoră, inclusiv PC şi dispozitive mobile iPhone şi cu sistem de operare Android. Începând din 2014, acest lucru s-a schimbat destul de mult, întrucât publisher-ul Electronic Arts a decis să rărească apariţiile şi să facă jocuri separate în funcţie de platformă.

Aşa s-a întâmplat cu NFS: No Limits, dezvoltat de Firemonkeys Studios exclusiv pentru Android şi iOS, în timp ce Ghost Games s-a ocupat de jocul Need For Speed pentru PC. Ambele titluri au apărut în 2015, iar acum fanii au primit primele veşti despre următoarea versiune pentru calculatoare.

Urmareste Automarket
Potrivit unui anunţ oficial publicat de Ghost Games, următorul joc din franciza Need For Speed pentru PC va apărea în 2017, iar dezvoltatorul anunţă că va lua în calcul şi opiniile fanilor.
"În acest moment construim fundaţiile pentru Need For Speed şi vom lansa următorul nostru joc în 2017. Asta nu înseamnă că se va aşterne liniştea până atunci, departe de asta. Vom lucra cu comunitatea noastră şi vor exista multiple oportunităţi pentru a aduce pe mulţi dintre voi în studio în următoarele luni pentru a obţine feedback", anunţă Ghost Games.

Din păcate, Ghost Games nu a furnizat niciun alt amănunt cu privire la noul joc, nici măcar numele pe care îl va avea.

Via NeedForSpeed

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru