VIDEO: Un nou trailer pentru Need For Speed: The Run

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 21.08.2011
Oficialii Electronic Arts au publicat un nou trailer cu viitorul episod al jocului video Need For Speed. Botezat, The Run, acesta va putea fi găsit în rafturile magazinelor de specialitate începând cu 17 noiembrie.

Comentarii (13)

  • @
    QUATTRO pe zapada, in NFS, super :))
    4 5
  • ei da!
    retarzii vor avea noi momente de fericire. Si dupa ore bune petrecute la tastatura vor veni pe AM sa ofere lectii de pilotaj. Ii vor numin pe ceilalti melci, soferi de duminica, etc. Vor critica la infinit ce proaste "e" drumurile la noi si ca nu pot merge cu suta pe drumul comunal in interesctia caruia spijiniti de bolidul lor SH la a 3 a mana inmatriculat in Bg scuipa seminte din motive de "conspiratia petrolistilor"

    deci da, motive de bucurie!
    20 5
  • @gelu
    Sa militam impreuna impotriva jocurilor! Azi Need for Speed, maine Starcraft. Cine stie, intr-o buna zi vom usura retarzii de povara jocurilor pe medii virtuale. Table si Monopoly pentru toti!
    13 6
  • @Haduken
    daca as pronunta cuvantul SCRABLE (cel mai probabil imposibil de repetat de catre fanii NFS) ar putea sa creada ca e o injuratura de mama.

    GO !
    9 9
  • @gelu
    S-ar putea. Sau poate nu. Ma vad nevoit sa adopt o atitudine agnostica, pentru ca, spre dezamagirea ta, nu sunt un fan al seriei stiintifico-dramatice Need for Speed. Dar nu te invinui prea tare, nu e vina ta. Am fost amagitor in comentariul meu anterior, iar tu mi-ai confundat sarcasmul cu un gest mai ofensator. Sau poate nu. Indiferent, te voi parasi acum, pentru ca aud doi boschetari cum se iau la bataie in fata blocului si ma grabesc sa adun pariurile. Jocurile astea....
    7 6
  • chiar asa?!
    mda. punte propulsoare spate cu sute de cai putere pe zapada. si culmea chiar are tupeul sa invinga o tractiune integrala tot cu sutele de cai putere.
    o sa creeze o noua degeneratie de ingineri.
    4 5
  • MOSTUANTED.....HA,HA,HA
    Hadouken,eu cred ca tu ai Renault....esti frustrat pt ca in 6 luni i-a scazut valoarea la jumatate si cauti vinovati. Vad ca ai un fetis cu Japonia,,,gaijin''....
    3 3
  • @luc-ci
    Puterile tale telepatice sunt extraordinare. Nu vrei sa apari in urmatorul x-men? Ia spune, ghicesti si in zat de cafea sau in palme peste fata, sau doar in comentarii?
    3 3
  • not impressed
    @Hadouken
    "stintifico-dramatice"?? Daca un joc contine masini puternice atunci este sci-fi =)) ? daca avea nustiu ce nave spatiale mai ziceam,dar masinile astea chiar exista :)) adevarat,in realitate masinile se mai strica si politia nu incearca sa te omoare,dar de la asta la a spune ca jocul e 'stintifico-dramatic" e cale lunga.. simulatoarele sunt plictisitoare.. ce rost are un simulator mai bine ies din casa si conduc decat sa stau sa ma uit la un simulator,nu?
    nu sunt deloc impresionat de grafica sau de motorul fizic,se pare ca jocurile din ziua de azi stagneaza sau chiar dau inapoi..
    nici la gameplay nu cred ca o sa fie cine stie,avand in vedere esecurile recente din seria NFS,gen ProStreet.
    dar ce sa-i faci,acum toata lumea e dupa bani,astia scot jocuri la minut,nu mai e cum era altadata trebuia sa astepti ani pentru un joc nou..
    inainte se faceau jocuri calumea..
    @aviz desteptilor invartitori in mamaliga care o sa se grabeasca sa comenteze: nu ma mai joc de multi ani,m-am jucat ultima data acum mult timp,sunt pur si simplu cineva care mai are o treaba cu IT-ul si mai vede si el o stire.. faceti pe desteptii la voi la mama acasa..
    2 1
  • @not-impressed
    Culmea e ca as putea aduce argumente chiar si pentru a justifica un non-sens de genul "stiintifico-dramatic" ca eticheta pentru un joc cu masini. Insa nu te condamn pentru afirmatiile facute. Nu cred ca vei gasi mult sarcasm in C++, asa ca nu ai cum sa-l recunosti. Si eu mai am cate o treaba cu IT-ul; mai instalez cate un Winamp sau golesc cosul de reciclare, asa ca iti inteleg supararea pe ceva ce sustii ca nu te intereseaza. Oricum, iti doresc pofta buna la mamaliguta si transmite-i salutari mamei tale. O pup.
    2 2
  • Andrei
    @ Hadouken
    Eu zic ca deja ai coborat prea jos. Nu are rost sa incerci argumente sau explicatii, ca pur si simplu n-ai cu cine! Cat despre joc, in ultimii ani a fost cantitatea inaintea calitatii.
    2 1
  • ha ha ha
    hm hm hm
    @hadouken mai lasa-ne frate ...
    1 0
  • hai gata
    Hai, ma ce draq va ciondaniti pentru un rahat de joc? Chiar se merita sa va iubiti atita? Daca vreti sa va intindeti muschii, mai bine faceti o liniuta cu masinile ...alea din joc sau ale voastre ...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru