Cel mai realist simulator auto pentru PC este oferit gratuit de KW

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 01.08.2011
Specialiştii în suspensii de la KW au lansat un joc video împreună cu SimBin. Jocul se numeşte Race Room şi este gratuit.

KW Automotive, celebrul specialist în suspensii din Fichtenberg, a lansat un joc video alături de cei de la Simbin. Jocul se numeşte Race Room – The Game şi promite să fie cel mai realist simulator auto pentru PC oferit vreodată. Implicarea celor de la KW în joc este "instrumentală", ceea ce poate fi doar o veste bună pentru pasionaţii motorsportului şi ai jocurilor PC. Cei de la Simbin, creatorii propriu-zişi ai jocului, au declarat că vehiculele se vor comporta realist şi vor reacţiona la suprafeţele diferite într-un mod apropiat de realitate.

Race Room – The Game este disponibil deja pe site-ul KW. În spatele acestui joc stă o experienţă de 15 ani în motorsport, culeasă din campionate precum WTCC şi FIA GT. Pentru fiecare model in parte, cei de la KW au avut numeroase ore de înregistrări ale reacţiilor suspensiei, ceea ce le-a conferit un avantaj deosebit dezvoltatorilor de la SimBin. J

Pe platforma online asociată, www.RaceRoom.net, jucătorii pot să-şi măsoare capacităţile în raport cu alţi competitori.

Cei mai buni timpi de circuit pot fi publicaţi pe internet, iar jucătorii se vor putea duela pe pistă cu alţi rivali. Jocul are doar 580 de MB şi poate fi descărcat în doar câteva minute pe o conexiune internet broadband.

Via | KW

Comentarii (11)

  • valy_budascu
    ....
    Nu am testat inca acest joc, insa mi-e greu sa cred ca poate exista un joc mai realist decat LFS.
    5 0
  • L-am testat eu, grafica e slabuta si e departe de LFS ca realism.Cine a jucat LFS stie ce inseamna
    5 0
  • @dan_grc
    L-ai jucat cu volan cu Force-Feedback? Zic asta deoarece stiu ce diferenta face volanul in F1 2010, fara volan nu se poate juca, cu volan mie mi se pare genial.
    1 1
  • Nu l-am jucat cu volan, si LFS tot fara volan l-am jucat, dar e o diferenta mare zic eu, in LFS conteaza absolut totul, cata benzina pui, ce pneuri, daca iesi putin de pe trasa ideala se cunoaste la timp, daca mergi agresiv se tocesc pneurile repede si ai probleme, etc... Pacat la LFS ca nu au licente pt modele reale ( cu exceptia lui Scirocco cred) in rest e cel mai tare simulator.Cu volan o fi si Race Room destul de ok.
    2 0
  • Frumos da nu prea
    ''senzatiile'' oferite nu difera foarte mult cu un joc din anii sa zicem 2002.
    da la ce sa te astepti de la un joc gratis, nu se va compara nici macar cu nfs world ...nici la grafica nici la gameplay.
    4 0
  • @
    Acuma il downloadez si eu, si pe urma o sa postez impresii :)
    LFS-ul cat ocupa ? Toate LFS-urile sunt in jurul valorii de 125+/- MB.
    Ceea ce ma gandesc ca este prea mic. Un joc adevarat pentru mine, sunt alea ce au mai mult de 6GB. :))
    3 5
  • @
    Din 10, ii dau nota 7,5.
    Cine mai joaca ? Ce nume aveti ? Poate ne duelam pe circuit :))
    0 0
  • Stefan
    RR
    Am jucat e bun simulator insa mai bine instalezi Race 07 .Simbin se pricep la simulatoare
    0 0
  • Tocmai am iesit din joc. Parca mi se pare mai realistic LFS ... dar mai e o chestie, LFS l-am jucat cu volan in timp ce la RR mi-a fost lene sa ma instalez volanul si am testat cu tastatura.
    Pana acum nota 6
    2 0
  • lorinczi.thomas
    Mai multa distractie
    Daca dati cursorul pe pagina de download la games, in sus aveti o lista cu mai multe jocuri, und escrie Buy Now, platiti.
    Daca scrie Download the full game, inseamna ca puteti download jocul gratis cu totul.
    Daca scrie Download Demo, download a demonstratie a jocului.
    0 0
  • BusterDBK
    NFS World? Seriously?
    Măi oameni buni nu ştiu de unde vă informaţi voi dar daţi un ochi pe forumurile de specialitate şi nu mai comparaţi RaceRoom (care e dacă nu mă înşel pe acelaşi engine ca şi Race07) cu NFS World (care simulation-wise e un rahat cu aripioare).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru