Viitorul Need for Speed le va permite jucătorilor să părăsească maşina

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 07.06.2011
Viitorul Need for Speed se va numi The Run şi le va permite jucătorilor să părăsească maşina în timpul jocului, informează cei de la go4games.

Oficialii Electronic Arts au anunţat că viitorul titlu al seriei Need for Speed se va numi The Run. Acesta este realizat de studiourile Black Box, iar debutul va avea loc pe 17 noiembrie 2011, anunţă colegii de la go4games.ro. Spre deosebire de celelalte jocuri din populara serie auto, jucătorul va putea să şi părăsească maşina pentru a putea fugi de poliţie. Elementul aminteşte de celebra serie Grand Theft Auto, iar jucătorii vor avea posibilitatea de a se confrunta cu oamenii legii sau de a fura alte automobile.

Potrivit celor de la go4games.ro, noul Need for Speed: The Run foloseşte acelaşi engine ca Battlefield 3, Frostbite 2, care permite asemenea artificii în timpul jocului. Pasionaţii seriei nu vor fi dezamăgiţi, deoarece întrecerile ilegale vor rămâne în continuare "fundaţia" acestui joc. Personajul principal va fi implicat într-o cursă-maraton, care va merge de pe o coastă a continentului nord American până pe cealaltă.

Sistemul de monitorizare a performanţelor – Autolog – va fi implementat şi în campania single player a jocului, ceea ce va duce la necesitatea unui acces permanent la internet.

Pentru moment, cerinţele de sistem ale noului joc nu sunt cunoscute.

Via | Go4Games.ro

Comentarii (6)

  • The RUN
    Ceva frumos, oricum sunt fan. Dupa ceea ce s-a intamplat cu dupa Most Wanted cred ca sunt pe trasa cea buna .
    9 6
  • BRAVO
    Un joc care ma face sa revin in fata calculatorului,asa cum mentioneaza si Ionele au revenit la ideea care l-a consacrat ,cu siguranta va deveni foarte popular!
    5 3
  • excelent
    sunt fan NFS...din pacate sistemul care il am nu cred ca ma va lasa sa il joc ...sunt disperat dupa NFS Most Wanted , poate reusesc sa imi schimb sistemul. Oricum ...bravo EA .....
    0 5
  • tavione
    gunoi
    Ceeee gunooooi pentru retarzi... jucati'va prieteni....daca tot aveti iq de hamster...
    4 7
  • Americanii astia sunt tare retardati
    Au avut un joc misto cu masini (NFS) si l-au transformat de la an la an in gunoi !!! Aceasta noua versiune va fi un joc de duzina si de 2 lei !!!! Pacat de resursele pe care le au la dispozitie !
    Din toata seria cel mai realist si cel mai placut ramane POrsche unleashed !
    6 1
  • Clarvazatorii!!!!:))))))))
    @tavione si @gekko sunt niste clarvazatori si medium-uri supreme de stiu ei lucruri inainte sa le vada! Spuneti-mi si mie, cand iesim din criza?:))))))))))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru