VIDEO: Patru jucatori de Need For Speed isi incearca abilitatile in realitate

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 13.11.2009
Ford a strans patru jucatori de NFS Shift pentru a isi incerca indemanarea pe un circuit real cu un Mustang, dupa ce au incercat aceleasi probe in mod virtual. Rezultatele au demonstrat ca jocurile sunt inca departe de realitate.

Comentarii (4)

  • asa si?
    si jeremy clarkson a facut o comparatie asemanatoare cu GranTurismo 4 intr-o honda NSX, dar diferentele nu au fost de 12 secunde.... asa ca tot GT is the best!
    2 0
  • andrei
    slabi
    dar conduc slab pe calculator...oricum e logic ca un joc pe calculator sa fie departe de realitate :)mai e mult pana sa ajunga la aceleasi standarde :)
    0 0
  • @andrei
    Nu sunt slabi baietii, doar conduc ecologic:))
    3 0
  • dubii
    cam mici diferentele intre joc si realitate.niste amatori ar cunduce mustang-ul mult mai preventiv, si sa scoti un asemenea timp mi se pare destul de greu.am vazut piloti de avioane care nu puteau tine un lamborghini cu tractiune integrala pe pista, o masina foarte user friendly dapoi un mustang cu tractiune spate.ma rog.daca in nfs au scos timpii aia izbindu-se de pereti cum am vazut in video, da atunci e posibil, dar daca au dat tot ce au putut in nfs, au condus fara greseli, urmarind trasele si timpii de franare, cu cutie manuala atunci nici o sansa.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru