Centrul de Piese de Schimb Renault Group din România împlinește 20 de ani de existență

de Tiberiu Safta
Marti, 17.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Centrul de Piese de Schimb Renault Group împlinește oficial 20 de ani de prezență în țara noastră. De aici sunt livrate piese pentru modele Dacia, Renault și Nissan în 30 de piețe din afara României.

În urmă cu 20 de ani a fost înființat Centrul de Piese de Schimb al Grupului Renault în România. La momentul inaugurării, sediul era situat în comuna Bradu din apropiere de Pitești, iar clădirea centrului se întindea pe o suprafață de 14.000 de metri pătrați.

Datorită succesului înregistrat de modelele Dacia și Renault pe piața din România în anii ce au urmat, capacitatea de stocare a crescut, iar într-un final s-a ajuns la înființarea unui nou sediu.

Astfel, din 2010, actualul sediu al CPS se află în apropiere de comuna Oarja, aflată la 28 de kilometri distanță față de uzina Dacia de la Mioveni. Sediul noului centru se întinde pe o suprafață de 65.000 de metri pătrați și este cel mai mare centru de distribuție a pieselor de schimb și accesoriilor de care dispune Grupul Renault în afara Franței. Același sediu este și cel mai mare de acest tip din Europa de Est.

În momentul de față, CPS are peste 350 de angajați, iar în competiția internă din cadrul grupului francez, acesta este pe primul loc în Europa în ceea ce privește nivelul de calitate.

via Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru