20 de ani

Marti, 17 Octombrie 2023 | Intern

Centrul de Piese de Schimb Renault Group din România împlinește 20 de ani de existență

Centrul de Piese de Schimb Renault Group împlinește oficial 20 de ani de prezență în țara noastră. De aici sunt livrate piese pentru modele Dacia, Renault și Nissan în 30 de piețe din afara României.
Marti, 24 Mai 2022 | Modele noi

Volkswagen lansează ediția specială Golf R 20 Years Edition. Este cel mai puternic Golf din istorie, cu 333 de cai putere

Volkswagen a lansat o nouă ediție aniversară pentru Golf R, versiunea de performanță cu tracțiune integrală a compactei germane, numită 20 Years Edition. Modelul marchează 20 de ani de la înființarea diviziei de performanță R, iar motorul său dezvoltă 333 de cai putere. Asta îl face pe Golf R 20 Years Edition să fie cel mai puternic Golf din istorie.
Sambata, 19 Septembrie 2015 | General

Audi sărbătorește 20 de ani de la lansarea modelului compact A3

În luna septembrie a anului 1995, primul exemplar Audi A3 părăsea linia de asamblare din uzina de la Inglostadt. Astăzi, Audi A3 este model compact premium popular cu peste 3.5 milioane de clienți.
Duminica, 07 Iunie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz aniversează 20 de ani de la lansarea modelului Sprinter cu o ediție specială

Divizia pentru automobile utilitare Mercedes-Benz aniversează 20 de ani de la lansarea modelului Sprinter. Este unul dintre cele mai de succes modele utilitare Mercedes și pentru a marca momentul, constructorul german a lansat o ediție specială.

Tag-uri similare

Mercedes, Sprinter, 20 de ani, Edition Sprinter, Mercedes-Benz utilitare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru