Chinezii pregătesc un SUV nou, cu până la 670 CP

de Alexandru Monenciu
Marti, 14.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chinezii de la BYD lucrează la un nou SUV, pe care urmează să îl lanseze prin intermediul unui sub-brand. Acesta va fi oferit atât în versiune electrică, dar și într-una PHEV cu până la 670 de cai putere.

Constructorul chinez BYD a fost foarte activ în ultimele 3 luni. La începutul anului, producătorul a dezvăluit un off-roader cu zero emisii, denumit U8, iar acum se pare că lucrează la un nou SUV.

Numele său este încă necunoscut, dar, potrivit presei din China, acesta va fi comercializat prin intermediul unui sub-brand.

Deși prototipul este acoperit de camuflaj, se poate observa forma pătrățoasă a caroseriei, grila pronunțată, farurile cu LED și aripile evazate, printre altele.

Sursele spun că noul SUV de la BYD va fi disponibil într-o versiune electrică, dar și în versiune plug-in hybrid. Aceasta din urmă ar oferi 670 de cai putere și ar putea acoperi, în total, 1.200 de kilometri.

Data lansării nu a fost menționată.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru