Citroen introduce o versiune îmbunătățită a ediției speciale C1 Urban Ride: culori noi pentru caroserie, jante de 15 inch și accesorii speciale de interior

de Cornel Șocariciu
Joi, 04.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiunea îmbunătățită a ediției C1 Urban Ride. Francezii propun mici modificări estetice, elemente noi pentru interior și un pachet generos de dotări.

Citroen C1 facelift a fost lansat la începutul anului trecut. Odată cu introducerea noii versiuni, producătorul francez a lansat și ediția specială Urban Ride. Acum, Citroen anunță o serie de îmbunătățiri pentru C1 Urban Ride.

Spre deosebire de vechea variantă, constructorul din Hexagon promite două culori noi pentru caroserie: Scarlet Red și Lipizzan White. Totodată, clienții vor putea comanda și un plafon vopsit în nuanța Caldera Black.

Noua variantă Citroen C1 Urban Ride va fi echipată cu jante "Planet" cu diametrul de 15 inch vopsite în negru și oglinzi cu carcase în nuanța Lipizzan White. Panourile laterale de protecție sunt ceva mai generoase, iar pe portierele spate apare denumirea ediției speciale.

La interior, clienții care optează pentru noua ediție C1 Urban Ride vor putea comanda o tapițerie din material textil în nuanțele Metropolitan Grey/White Urban Ride. Tot la nivelul habitaclului, Citroen propune elemente din plastic de culoare albă pentru zona centrală a planșei de bord.

Logo-ul Urban Ride a fost inscripționat atât la nivelul corovașelor, cât și pe zona aflată în fața pasagerului din dreapta.

Standard, versiunea C1 Urban Ride este oferită cu următoarele dotări: aer condiționat automat, acces și pornire fără cheie, Active City Brake care integrează și sistemele Lane Departure Warning și Speed Sign Recognition, o cameră video pentru mersul cu spatele și un ecran central cu diagonala de 7 inch. Clienții vor putea opta și pentru versiunea C1 Airscape Urban Ride cu plafon glisant fabricat din material textil. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru