Claudia Schiffer a devenit ambasador Opel în Europa

de Bogdan Mirică
Joi, 19.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a anunţat că fotomodelul Claudia Schiffer a devenit oficial ambasadorul brandului în Europa. Mai multe reclame cu modelul german vor debuta în luna ianuarie.

Opel caută să îşi îmbunătăţească imaginea în Europa şi apelează la ajutorul unei noi celebrităţi pentru a da o notă exclusivistă reclamelor sale. Claudia Schiffer, modelul german care a apărut în peste 1000 de reviste, a fost oficial numită ambasador al brandului din Russelsheim.

Titulatura acordată fotomodelului cu o carieră de 25 de ani presupune filmarea mai multor reclame în cadrul unei noi campanii publicitare, denumită „It`s a german”. Noile spoturi vor începe să ruleze în toată Europa odată cu luna ianuarie, doar Germania şi Marea Britanie fiind ocolite.

Claudia Schiffer, ambasador UNICEF şi una dintre cele mai frumoase femei din lume, se va afla în centrul mai multor povestiri mici, cu impact emoţional. La finalul fiecărei reclame, Claudia rosteşte noul slogan „It`s a german”.

Esential 25 de ani de activitate a adunat Claudia Schiffer.
După primele zile de lucru, Claudia Schiffer a declarat „Am filmat prima reclamă la jumătatea lunii decembrie, la Barcelona.
Noile modele Opel se remarcă prin inginerie germană, dar şi prin inovaţie şi practicitate. Meriva, cu uşile din spate cu deschidere inversă este unic şi exlusiv Opel. Este fantastic pentru familii precum a mea”.

Comentarii (5)

  • My all time favourite.
    7 4
  • Cindy C. era cu doua clase peste! Iar Iman....
    3 3
  • Pot sa o puna si pe Bianca Dragusanu, cat timp produc automobile de calitate SUPERIOARA :) nu au nevoie de reclama!
    0 1
  • Opel Antara. It's a korean.
    1 2
  • Opel Combo. It's a italian (copy-paste dupa Fiat doblo, editat in paint, apoi pus in productie).
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru