Chinezii au cumpărat exclusivistul Rolls-Royce Phantom Tempus Collection printr-o aplicație de mobil

de Alexandru Monenciu
Luni, 10.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mai mulți clienți Rolls-Royce din China au ales să plătească noile mașini, unele chiar ediție limitată, cu telefonul mobil. Cel puțin asta susține o sursă apropiată constructorului britanic de automobile.

Plățile efectuate cu telefonul mobil s-au înmulțit considerabil în pandemie. În timp ce unii cumpără alimente, haine sau alte lucruri uzuale, alții plătesc contactless chiar și pentru mașini. Și nu orice mașini, ci limuzine Rolls-Royce Phantom, fabricate în ediție limitată.

Cel puțin asta susțin cei de la Carscoops, care citează o sursă apropiată constructorului britanic de automobile.

Potrivit acesteia, Rolls-Royce și-a anunțat clienții de top din China despre lansarea noului Phantom Tempus Collection (replicată în doar 20 de exemplare) prin intermediul aplicației de mobil WeChat. Această aplicație îmbină mesageria, rețeaua de socializare și portofelul electronic, permițandu-le utilizatorilor să achiziționeze produse prin intermediul ei.

Unii au fost atât de convinși de limuzina britanică, încât au fost imediat de acord să o cumpere, și nu oricum, ci prin intermediul acestei aplicații. Prețul unui Phantom Tempus Collection este necunoscut, dar cu siguranță vorbim despre o sumă formată din șase sau chiar șapte cifre.

Laitmotivul noului Rolls-Royce Phantom Tempus Collection este pulsarul, o stea foarte mică, dar foarte densă, care emite energie sub forma unui flux de radiații.

Această stea este reprezentată pe plafonul limuzinei britanice, artiștii Rolls-Royce reconstituind fluxul de energie emis de pulsar cu ajutorul unor broderii speciale și a luminilor LED.

via Carscoops

Comentarii (2)

  • niste cocalari chinezii astia ajunsi bogati :)
    11 3
  • Deng Xiaoping-pong
    Unde ma,la comunistii aia orezari?In economia planificata(partea buna ca scapi de licitatii,studii de fezabilitate si cam atat) io stiam ca statul ia de la toti si imparte saracia in mod egal,adica un bol de orez si cate un Rolls de caciula si la opincar la universitar.Ps. sunt mai multi trotkisti,maoisti,socialisti si marxisti in america si Ue decat in China toata,chiar Asia toata.
    17 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru