Feedback

Colaborare: Toyota și Subaru vor dezvolta un SUV electric compact pe o platformă comună

Publicat Joi, 06.06.2019
de Paul Cosma
Comenteaza 2
Colaborare: Toyota și Subaru vor dezvolta un SUV electric compact pe o platformă comună - Poza 1
Toyota și Subaru au anunțat că vor dezvolta împreună un viitor SUV electric compact. Modelul va fi vândut sub ambele mărci, urmând să utilizeze tehnologia all-drive de la Subaru și “electrificarea” Toyota, astfel încât cei doi producători să-și împartă costurile cu dezvoltarea.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Începută în 2005, colaborarea dintre Toyota și Subaru capătă acum o nouă dimensiune după un anunț comun al constructorilor japonezi.

Toyota și Subaru au transmis că vor dezvolta împreună o platformă pentru modele electrice BEV, precum și un viitor SUV electric compact.

Întrucât reducerea costurilor este o chestiune de maximă importanță la nivelul industriei, viitorul model va fi vândut sub ambele mărci, urmând să utilizeze tehnologia all-drive de la Subaru și “electrificarea” Toyota.

În ceea ce privește viitoarea platformă comună pentru BEV (battery electric vehicles), ea va putea găzdui diferite modele din segmentele C și D, conform informațiilor oficiale.

Toyota și Subaru consideră că împărtășirea tehnologiilor și cunoștințelor între constructori este un model de business care va asigura “accelerarea productivității”.


Comentarii (2)

 • Era și timpul să facă asta, sper să se miște repede să scoată ceva pe piață.

  Iar pentru fanii Toyota cu hidrogen. O comparație :

  https://www.youtube.com/watch?v=f7MzFfuNOtY&feature=share
  2 0
 • someone
  intr-adevar, subaru e expert in AWD, dar in sisteme mecanice, nu electrice.
  0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru