Platforma comuna

Joi, 06 Iunie 2019 | Modele noi

Colaborare: Toyota și Subaru vor dezvolta un SUV electric compact pe o platformă comună

Toyota și Subaru au anunțat că vor dezvolta împreună un viitor SUV electric compact. Modelul va fi vândut sub ambele mărci, urmând să utilizeze tehnologia all-drive de la Subaru și “electrificarea” Toyota, astfel încât cei doi producători să-și împartă costurile cu dezvoltarea.
Vineri, 15 Martie 2019 | Industrie

BMW și Daimler negociază dezvoltarea mașinilor electrice pe o platformă comună: costurile ar fi reduse cu 7 miliarde de euro

BMW și Daimler poartă discuții în vederea dezvoltării unei platforme comune pentru viitoarele mașini electrice, “economiile la buget” urmând să fie de cel puțin 7 miliarde de euro pentru fiecare, susține presa germană, citată de Reuters.
Sambata, 19 Ianuarie 2019 | Modele noi

Primele imagini cu SUV-ul coupe Geely: platformă comună cu Volvo XC40 și același motor pe benzină cu 247 CP

Chinezii de la Geely au publicat primele imagini cu un nou SUV coupe. Deocamdată sub numele de cod “FY11”, modelul va fi construit pe aceeași platformă CMA ca Volvo XC40 și va beneficia de același motor pe benzină de 2.0 litri cu 247 CP și 350 Nm.
Vineri, 24 Septembrie 2010 | Tehnologie

Nissan şi Renault lucrează la o nouă platformă comună

Renault şi Nissan vor dezvolta o a treia platformă comună. Aceasta le va da ocazia celor doi constructori să scadă cu 30% costurile producţiei unor modele.

Tag-uri similare

Renault, Nissan, platforma comuna, piese, piese Renault, alianta Nissan Renault, piese Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru