Comisia Europeană pregătește o propunere pentru eliminarea vehiculelor poluante

de Paul Cosma
Joi, 10.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Comisia Europeană va prezenta la sfârşitul lui 2022 o propunere de retragere de pe piaţă a vehiculelor cele mai poluante, potrivit declarațiilor făcute de vicepreședintele Frans Timmermans.

Autoritățile de la Bruxelles pregătesc un proiect european care vizează interzicerea circulației pentru mașinile cu grad ridicat de poluare. 

Dorim să lucrăm la o revizuire a directivei privind durata de viaţă a vehiculelor. Vom face o propunere către finele anului care vine”, a spus vicepreședintele Comisiei Europene (CE), Frans Timmermans în timpul unui consiliu al miniştrilor mediului. 

El a transmis acest mesaj în urma preocupărilor exprimate de mai multe state ale UE asupra exportului de vehicule poluante dinspre unele state membre către alte state de asemenea membre ale UE, dar şi către altele din afara blocului comunitar.

“Dacă dorim să ne asigurăm că nu exportăm vehicule poluante în afara UE, trebuie mai întâi să garantăm că ele nu se deplasează în interiorul UE”, a menționat reprezentantul CE.

Totuşi, el a semnalat că mai întâi vor trebui actualizate normele privind punctele de încărcare pentru vehiculele electrice şi cu hidrogen.

Potrivit acestuia, strategia pentru a ajunge la un parc auto care să nu emită CO2 trebuie implementată progresiv.

Mai multe state membre ale UE, printre care Franţa şi Spania, s-au angajat să interzică până în anul 2040 comercializarea vehiculelor alimentate cu motorină sau benzină.

Via Agerpres

Comentarii (41)

  • netam-nissan
    nu vă lăsați amăgiți cu implementatu progresiv că propunere egal sigur impunere.
    masonu demonocrat olandez cu meclă de fals moșulică sfătos Franciscus Cornelis Gerardus Maria Timmermans o să aibă totuși o surpriză când oi breveta mașina cu petrol lampant în suspensie de distilat din prune.
    deci nici cu benzină nici cu motorină, implicit imposibil de interzis.
    p.s. brevetul îl leg în coperți de plumb înainte să-i dau cu el în freză.
    34 6
  • Seriff
    Bun, hai cu comunismul, sa ingradim libertatea de miscare a saracilor, ca de fapt despre asta e vorba, sa mearga decat bogatii cu masinile, nu orice om cu salariul mediu.
    31 13
  • inexorabil
    Aţi auzit de poziţia comisionarului european? Mai întâi însă, acesta suflă în clarinetul magnetului (sau, mă rog, magnatului) Soros.
    Într-adevăr, ajungi departe în ierarhia valorilor politice graţie lui Open (Mouth) Society.

    PS. Acest text (cu tot cu autor) este sponsorizat de Orbán (vă las însă să ghiciţi care anume dintre liberalul Ludovic şi iliberalul Viktor).
    19 5
  • Szebb jövőt!
    iata ce ne mai pregatesc astia:

    https://adevarul.ro/economie/stiri-economice/asociatie-centralele-apartament-nu-trebuie-interzise-putea-taxatepentru-emisiile-co2-plati-consumatorii-1_60c223565163ec4271f47d15/index.html

    Deci se vrea sa stam inchisi pe frig in case eventual si cu botnita pusa.
    19 4
  • Decat sau doar?
    9 2
  • Esti praf :)
    5 2
  • Din pacate de ceva timp locuiesc in Germania; aici am inteles cel mai bine ce inseamna de fapt UE: interdictii peste interdictii....chiar daca ei le numesc reguli. Sper sa il loveasca o electrica pe jegul ala de Ludovic Orban (asta se opune cresterii salariului in Romania) ca sa se mareasca salariile in Romania sa ma intorc acasa
    17 3
  • Seriff
    @f Nu are cum sa il loveasca fiindca el circula doar in coloana oficiala in S500 W12, sau masini similare, nu au ei treaba cu masinile electrice si ii doare de poluare cum ma doare pe mine de ursii polari din Alaska, scopul e sa iasa banu'
    Au mai facut in trecut asta, au bagat taxa auto, au platit o gramada de romani degeaba, dupa s-a dovedit ca era ilegala si si-au recuperat banii. Te doare capul cu astia.
    Si daca tot vor sa faca ceva cu poluarea sa nu mai defriseze padurile, sa verifice fabricile care polueaza non stop si care nu au filtre, nu au nimic, sa nu mai permita vestului sa ne trimita noua deseurile aici ca sa le ardem si tot asa.
    20 0
  • Ne poti da, te rog, cateva exemple de interdictii din DE care te fac sa-ti doresti sa nu mai locuiesti acolo?
    9 9
  • Aoleu, aoleu!

    Cum s-ar putea impotrivi un Prim - Ministru, ca tu lepra, sa primesti un salariu mai mare la angajare in mediul privat?

    Al dracu troll!
    Ce nu te-ai dus ba la munca in Rusia?Ce cauti in Germania?
    8 13
  • Obregia
    Masinile cu motor termic se vor ieftini drastic, iar cele second hand vor avea o depreciere fara precedent!

    Niciun producator auto nu mai investeste in dezvoltarea motoarelor termice!

    Nu mai trolati pe aici! O sa va puteti permite masini termice second hand mai putin poluante, la care nici nu ati visat!

    Trecerea catre masini electrice va fi una lina nu una brusca!
    9 13
  • Ar trebui in primul rand ce inseamna un vehicul poluant.
    Si asta ar trebui sa tina cont de poluarea efectiva nu doar cea din actele masinii.
    Dar ma tem ca asta este peste nivelul de intelegere al politrucilor bruxelezi.
    16 1
  • @alex_cu_a_mic
    se tine cont de poluarea rezultata in urma procesului de fabricatie al automobilului. sunt reglementari clare.

    Vezi ca datorita desteptaciunii care da pe afara Romania nu mai are nicio universitate in top 1000 mondial...mai usor cu nivelul de intelegere pe scari!
    10 12
  • Clique
    O propunere pentru eliminarea exploatării de lithium și exploatarea umană (inumană mai bine spus) din acele cariere pe când ?

    Domnișori și domnișoare "verzi" și "grijulii" din acea comisie
    15 3
  • Dănuț Alin Niță
    Ok....de unde banii de mașină nouă ????
    Aaaaa pină si Dacia este un lux la ce prețuri de vînzare au in ultimii ani ???
    15 5
  • Nu cumva tot noi ii votam și pe ăștia?
    14 2
  • mircea badea
    cel mai simplu sa interzica dizalu! si asfel cerul devine mai albastru si aerul mai curat in orase.
    10 3
  • inexorabil
    Culmea paradoxului: deşi se bagă în seamă cu tot mai multe identităţi, eternul mafiot este tot mai singur pe mirişte…

    Bă “lepră” şi “troll”, ajunge, coane, cu pupincurismul progresisto-pseudovestic! Indiferent de ideile şi de aspiraţiile fiecăruia dintre noi, cert este că ni s-a luat de neoliberalism în aceeaşi măsură ca de neostalinism, la urma urmei constituind una şi aceeaşi plagă! Cu alte cuvinte, tehnologismul şi eco-teroarea merg mână în mână, de parcă s-ar fi născut surori siameze.

    PS. Houston, you have a problem…Şi aceea se numeşte Rusia.
    Eu înţeleg că ţap ispăşitor mai lesne de identificat (pentru orice nu convine) nu există pe lume, dar, câtă vreme cea mai elogiată/cântată Putere economică a Globului (accesibilă ca răspuns până şi embrionilor: Germania) nu vede niciun impediment în a colabora cu “ciuma roşie” din Est (în ciuda protestelor americane, mai precis ale lui Deep State, căci nimeni nu ştie cu siguranţă dacă şi poporul american adoptă aceeaşi atitudine), lamentarea obsesivă a europeiştilor de rând este egală cu zero triplu barat. Simplu ca vaca.
    10 9
  • inexorabil
    De curiozitate (pe marginea altui subiect din care bate monedă maniaco-depresivul nostru cel de toate zilele) : ce super-hiper-ultra-autoritate din Galaxie (subliniez) are căderea de Sus de a aprecia/decide dacă universităţile româneşti mai ie sau nu mai ie bune?

    Tati, te asigură tetea că nici măcar în mirobolantu-ţi Occident nu găseşti ţări care să se simtă mândre că au dat omenirii personalităţi erudite de rangul istoricului nostru Nicolae Iorga.

    Desigur, ca orice instituţie omenească, şi şcoala noastră suferă de beteşuguri, dar de aici şi până la afişarea unui asemenea dispreţ “superior” (mai ales că este nutrit de un analfabet vădit !!! – care, de pildă, n-are habar în ce situaţii se foloseşte “datorită” şi când “din cauza”) este cale astronomică…

    Apropo, nu ne încredinţai mata’ odinioară că nu contează topurile? – te manifestai astfel fiindcă prea iubitu-ţi Lexus nu reuşea să spargă hegemonia comercială a Triadei.

    Aşadar, nu mai figurăm în Top 1000 universităţi prestigioase. Dar, repet, cine estimează dacă îţi poţi câştiga sau pierde prestigiul? Vreau să spun: cine mama docţilor, a laureaţilor, a etaloanelor, a inegalabililor şi a infailibililor…
    8 7
  • @inexorabil
    Inexo, parerea mea despre tine este ca esti un rusofil dement!

    Ia un pix si noteaza:
    Incepand cu pasoptistii, toate marile personalitati din Romania, pana la cel de-al doilea razboi mondial SI-AU FACUT STUDIILE IN OCCIDENT - cu precadere la Paris, Viena si Berlin. Scoala romaneasca a fost in permanenta legata de scoala occidentala!

    Nicolae Iorga - a studiat pentru prima dată în străinătate în Italia (aprilie și iunie 1890), apoi în Franța, unde a urmat cursurile École pratique des hautes études. A contribuit la Encyclopédie française, recomandat personal de slavistul Louis Léger. Reflectând asupra trecutului, a menționat: „Nu am mai avut niciodată atât de mult timp la dispoziție, atât de multă libertate de spirit, atâta bucurie de a învăța de la acele mari figuri ale omenirii [...] ca atunci, în vara anului 1890.”. În timp ce se pregătea pentru a-și lua a doua diplomă, Iorga a devenit și mai interesat în filologie, învățând engleza, germană și bazele altor limbi germanice.În 1892, a fost în Anglia și în Italia, căutând surse istorice pentru teza în limba franceză despre Philippe de Mézières, un francez care a participat la Cruciada Alexandriană. Între timp, a devenit contribuitor al Revue Historique, un jurnal academic francez.


    Tot timpul cultura si scoala romaneasca s-a raportat la valorile occidentale!

    Dispretul fata de occident a fost plantat de sovietici in R$omania dupa 1946, de comunistii cu 4 clase si de rusificati ca tine! Astia ca tine au distrus tot in tara asta!

    Cretini comunistoizi care au publicat lucrarile mogulului Voiculescu la Academia Romana au distrus scoala romaneasca, de la scoala primara pana la cea universitara! Ati aplicat modelul sovietic de distrugere!

    Da, este tragic ca Romania nu mai are nicio universitate in top 1000 mondial!

    ...trol rus imputit ce esti!
    12 13
  • Coyota
    @@inexorabil
    Nici nu aveau cum sa mai fie in vreun top. Cu mici exceptii, de vreo 25 ani in,,universitatile,, noastre exista foarte mulți vanzatori si traficanti de diplome pentru cei ce vor sa se angajeze ,,la stat,,. Cu cat mai multe ,,diplome,, in c.v. cineva poate parea competent. Astfel șmecherașul a devenit escroc cu sacosa de diplome si titluri, numai bun să ocupe o funcție pe undeva...
    9 0
  • Părerea mea
    Toti rusofilii infiltrati in institutiile statului, toti cei de teapa lui Inexorabil, ar trebui trecuti de urgență in privat! Sa-și dovedeasca calitațile pseudo-intelectuale in mediul privat!

    Statul roman are dreptul de a-și selecta angajații. Asta nu e bun nici sa hraneasca cainii de la Poliție!

    Exact cum fac americanii...identificati toti dementii, extremistii, rusofilii si țâpați afară din institutiile statului!

    Altfel nu avem nicio șansă! Ne ducem dracului!
    9 7
  • @22:04
    Cu toate astea,de sub turci dupa sute de ani ne-au scos doar rusii,ca cei din Vest n-au dat doi bani pe noi atata timp,doar zona tampon sa ii tinem la granita Europei civilizate.Sa le zici si tu merci ca erai inca cu sugiucul in bot tu si tot neamul tau.
    9 7
  • Nicolae Iorga
    Foarte frumos ca ai citit "Adevarata istorie a cuceririi Noii Spanii". Facea parte din materialul obligatoriu de pregatire ideologică impotriva occidentului?

    Ca sa pricepi mai bine "Adevarata istorie a cucerrii noii Spanii", poti sa vizionezi si documentarul "Cuba libre" de pe Netflix...

    Asta ca sa vezi ca sunt om chiar si cu neoamenii si nu te las sa orbecai doar in perioada de colonizare a teritoriului respectiv, ci iti deschid ochii sa vezi si efectele izolarii internationale si a instalarii comunismului in zona!

    Hai sa-ti dau o veste naspa pentru tine si pentru prietenii tai care lupta impotriva occidentalizarii tarii asteia: Putin va face implozie in curând...si va fi la un nivel notabil, asa cum a fost in 1917 si 1991.
    5 4
  • @00:48
    ne-au scos pe dracu de sub turci. Asa te-a invatat propaganda sovietica care ti-a zis si ca te-au eliberat de fascisti. Gandire de gagauz tiraspolean. Baiatule, Romania si-a castigat singura independenta, dovada e telegrama pe care tarul disperat ca ia bataie de la turci a trimis-o regelui rugandul sa intervina Armata Romana in conflict. Turcii au fost batuti de romani in mai multe locuri si comandatii lor s-au predat romanilor nu rusilor. Tot ce vor rusii e sa cotropeasca si sa exploateze alte popoare. De aia niciun vecin nu-i suporta.
    Ce sa zic, am inlocuit jugul turcesc cu unul si mai de rahat cel rusesc. Dovada dezastrului e ca mai exista indivizi ca tine care ii pupa in fund. Bine, cred ca esti trol de fapt. cat mai e postarea? cate copeici?
    11 10
  • Carol I
    Au cautat sovieticii telegrama aia de la țar disperați. Nu au gasit-o! E in continuare la noi!
    Oricand la dispoziția oficialilor pentru a da peste nas regimurilui golanesc si dictatorial din Rusia.

    Noroc ca nu era de al de Inexo șăf peste arhive, ca ne duceam dracului!
    Asta ar trebui cautat si in cur! el si tot neamul lui...ca nu se ocupă de treburi curate!
    7 8
  • @baietii veseli
    Bine,ba,e ca voi,na,e bine? Vad ca faceti ciocu mic si nu spuneti cine a adus comunismul in lume,ca s-a infaptuit cu banii de pe Wall Street,ca Lenin a venit in Rusia via Elvetia,ca rusii albi erau antibolsevici...Aia e,daca e dupa voi,hai sa judecam copiii pentru ce au facut parintii acum zeci de ani,iubitorilor de UE.Ps. Scuip pe cloaca voastra de Ue,2Nu mi-ati raspuns la o intrebare de mai demult,de ce tine inca in gheare vulturul de pe steagul austriac secera si ciocanul?PSSS. Cei mai multi comunisti bolsevici se afla in America si Ue,cu mult peste nr alora din China,Rusia,Cuba,Coreea de N.
    6 2
  • @@baietii veseli
    Insiști?

    Nici Putin nu e pe bune? Este tot o plasmuire a vestului?
    Nici nebunul din Coreea de Nord si nici ala din Iran? Ni se pare nouă, nu?

    Tu nu pricepi ca in vest exista libertate de exprimare, dar si mecanisme de protectie a statului față de nebuni! Ceea ce ar trebui sa dezvolte si Romania!

    In timp ce toata Europa i-a inchis usa in nas lui Marx prin 1864, Anglia l-a primit si l-a lasat sa-si publice ideile? De ce? Pentru ca este o democratie veritabilă, avea o populatie educata inca de pe atunci, iar statul avea avea mecanisme puternice in caz ca vroia sa se urce maimuța in vârful pomului! Asta nu inseamna ca Anglia l-a sustinut pe Marx. La fel cum nici Austria nu l-a sustinut pe Stalin si pe Lenin, chiar daca cei doi au stat in Viena!

    Ori regimurile golanesti si iliberale din est tocmai asta speculeaza, la fel ca tine: libertatea de exprimare si regimul democratic. Incearca sa-l submineze pentru a detona valorile de baza ale democratiei. Pe scurt subversiune!

    Numai un dubios nu ar recunoaste ca Putin ordona asasinarea sau arestarea adversarilor politici! La fel au procedat si Hitler si Stalin si nimeni n-a zis nimic!
    Pe de alta parte, Putin continua strategiile lui Andropov si incurajeaza disputele dintre albi si negri in SUA, sustine nationalismul in Europa pentru a dezintegra UE.
    Mai multe aici:
    https://youtu.be/lqXlVeZk7fY
    4 7
  • Sigur ba,Putin scoate Anglia din Ue,pune presedinti in Sua,controleaza Europa,e dat in ma-sa,ce mai. Alta propaganda mai ai?
    https://www.google.com/amp/s/www.euronews.com/amp/2018/05/04/juncker-opens-exhibition-to-karl-marx
    6 3
  • inexorabil
    Pun textul la loc! Da’ sper să nu se mai întâmple…

    Progresist intrat în e-fibrilaţii, tu nu ştii să scrii româneşte, prin urmare “calitatea” de ghid cultural pe care ţi-o arogi te afundă în canalizarea închipuirii de sine…

    Altfel, ce tangenţe ai tu cu “principiile, valorile şi standardele civilizaţiei occidentale” ? De când până unde te erijezi tu în mentorul şi promotorul lor?!

    CIVILIZAŢIA (fără niciun adjectiv ataşat) n-a început cu Vestul geografic (apropo, dacă Berlin şi Viena ţi se par plasate acolo, atunci eşti oligofren cu acte în regulă), ci cu stirpele semită şi iafetică (ţine-ţi pixul pe care mi l-ai sugerat!). Scoţienii (fix occidentali, sic!) mi se par cei mai oneşti europeni, ei recunoscând încă de acum 700 de ani (mai precis, capii lor de atunci) că strămoşii lor au fost sciţii (Declaraţia de Independenţă de la Arbroath), de la care le-a derivat numele etnic.

    Adevărul FAPTIC este unul singur (dar bineînţeles că e-orbeţii îl vor contesta îndârjiţi, întotdeauna): prosperitatea şi, în definitiv, “avansul” Puterilor europene se datorează JAFULUI pe care ele l-au rezervat vastului lor sistem colonial, vreme de secole. Iar dacă băstinaşii nu mai suportau împilările şi se răsculau, invariabil erau trecuţi prin foc şi sabie de stăpânii lor rapaci şi cruzi, adică inclusiv sânge se află la temelia măreţelor realizări, deci beneficiarii n-au plătit tribut doar “celor mai noi cuceriri ale ştiinţei şi tehnicii”.

    Ai citit “Adevărata istorie a cuceririi Noii Spanii” ? Eu am parcurs-o înainte de “loviluţie”. Şi ce crezi? N-a fost scrisă de “împuţiţii de comunişti ruşi/rusofili”, ci chiar de un participant la ororile aventurierilor peste Ocean: Bernal Díaz del Castillo.
    Culmea, domn’e: tocmai făptaşii n-au ascuns gunoiul sub preş, dar se încumetă adoratorii lor de peste secole, recte nişte oarecare din Balcani!

    Aspectul cel mai nostim mi se pare însă următorul: idolilor voştri din “ţările cu apă caldă” (eh, nu chiar din Germania, Franţa sau MB, ci primordial eco-panteiştii şi corecţii politic din Benelux şi din Nord, confirmi?) li se rupe literalmente, la orice oră din zi şi din noapte, de voi, ca persoane. Dumnealor nici măcar nu-şi imaginează că existaţi!! Aşa că, în caz că i-aţi trage voi de mânecă, tot la categoria infamă “fraieri din Est” v-ar încadra (instantaneu) !!!

    Mafănele, pentru tine şi afinii tăi n-am decât un singur calificativ: sclavi ai Illuminati via Şcoala de la Frankfurt şi Turnul Babel bruxellez! Gheena vă va mistui, putreziţilor de vii…

    PS. Băi enciclopedie scremută, în limba română, echivalentul englezescului “contributor” este pur şi simplu “corespondent” ; ce-i aia “contribuitor” ? Plus: “mare personalitate” înseamnă pleonasm. A, şi: cultura şi şcoala s-AU raportat (eh, ăsta-i Mafănikkk, ce să-i pretinzi? – până şi la marele efort copy-paste dă chix).

    PPS. Vreţi să-i daţi afară pe indezirabili, dar nu din posturi “nemeritate”, ci din…viaţă. Să umpleţi puşcăriile şi ospiciile cu ei, iar într-un final: cimitirele. Pentru că, axiomatic, SOCIALISM = moarte!
    Aşa a fost dintotdeauna…Mai devreme sau mai târziu (dar în mod neîndoielnic), lumea va cunoaşte paroxismul acestei tumori de doctrină (cum îi recunoşti pe adepţii ei? – simplu: dânşii cotcodăcesc tot timpul “Jos comunismul!”, hulind o pură utopie, dar să repete gestul şi în cazul unei realităţi, mai ales al uneia tot mai Globo-cotropitoare, recte socialismul…Doamne fereşte!). Magnum argumentum? “Trebuie să fie toate” (Matei 24:6). Ca să se arate noima Logosului.

    PPPS (sic!). Ce s-o mai lungim? Cuvântul rămâne…Cuvânt: “Voi sunteţi din tatăl vostru, diavolul, şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii” (Ioan 8:44).
    8 7
  • @inexorabil
    Javră sovietică ce esti!

    Vrei sa ne demonstrezi ca rușii au recrutat un bou cu carte și ca meriți fiecare bănuț?
    5 9
  • Fântâna Albă
    Noi, oamenii normali, mai postam un comentariu de pe telefon, mai scapam o virgulă, nu stăm sa edităm texte si nici nu avem ordin să facem o copie de rezervă in caz că ne șterge automarket postarea!
    7 8
  • Dresda februarie 45
    @fantana alba,tu om normal? Iar vb la plural sa incerci sa dai o mai mare greutate mizeriilor desertate aici?
    6 5
  • inexorabil
    Dragul tatii, atât vreau să aud de la tine: JOS SOCIALISMUL!

    Îl urăşti, nu? De altfel, ultimul “S” de la acronimul URSS ce cuvânt abrevia?

    Dacă nu suporţi această macro-doctrină, atunci desfiinţeaz-o din vorbe! Aşa cum procedezi cu “comunismul”. Şi nu trebuie să scandezi exact expresia pe care ţi-am sugerat-o mai sus. Apelează la ce construcţie vrei tu, numai să zici/scrii esenţialul. Că văd că nu duci lipsă de imaginaţie în materie de epitete.

    Aşadar, eu sunt: javră socialistă plătită de tartorii socialişti (musai localizabili în Est, mai precis la Moscova, nu?).

    PS. Către ceilalţi: acum se va arăta pricina…Răbdare, dar fără tutun.
    8 3
  • Vișinescu
    Cât deranj la "domni comuniști"?

    Unde a studiat Nicolae Iorga?

    :)))))))

    Bau!
    0 5
  • Vișinescu
    Cât deranj la "domni comuniști"?

    Unde a studiat Nicolae Iorga?

    :)))))))

    Bau!
    2 2
  • @inexorabil
    Esti o javră sovietică, javră comunistă si o mizerie de om care face propagandă rusească in România!

    Distorsionezi adevărul fără niciun fel de jenă!

    Sper să ajungi studiu de caz in materie de dezinformare pe masă la NATO, boule!
    3 11
  • inexorabil
    Mai este loc de îndoială?...Vi-i închipuiți pe e-trepidații orgastic euro(tu)peiști ca reprezentând monumente de rațiune sau "măcar" ca amatori de dialog (fie și infructuos) ?

    Oh, nu, fratziwear! Ei recită orbește, imperturbabili, precum oile orwelliene: "Miresme de la Mama Pământ Gaia bine, borș de dinozauri rău!". Drept bomboana de pe colivă, te împroșcă sistematic cu lături acumulate într-o găleată utopică.

    N-am de ce și cum să continui un război crunt cu stâncile de granit...Puterea tartorului din tenebre pare inepuizabilă. Și te copleșește la un moment dat. Iar el se bucură permanent de teribilul privilegiu (nu doar avantaj) al...lipsei de trup.
    11 2
  • sluga de la 10:03
    A dispatut telegrama de la Moscova!!! Normal ca in Rusia dispare totul. Ai vazut tu tezaurul ala de la romani? Nu. A disparut ca multe alte lucruri ale popoarelor subjugate de impriul raului - rusia.
    1 6
  • Pentru toata lumea care se plange de venituri mici/preturi mari pentru masinile noi, aveti 3 variante la dispozitie.

    1. Nu exista doar masini de acum 30 de ani si masini noi. Cred ca se gasesc destule masini nu mai vechi de 10 ani la preturi foarte accesibile (asta daca nu vrei neaparat seria 7 sau a8 cu salariu de 3000 lei)

    2. Fa bani mai multi, daca nu-ti convine. Nu-i tine pe toti in fum negru ca n-ai tu bani.

    3. Nu vrei nici masina veche de 8-10 ani, nici sa faci bani? Transportul public inca exista, de la trenuri, autobuze, metrou, la taxi. Nu e inca perfectionat ca in occident, dar te duce unde ai nevoie.
    6 0
  • @sluga de la 10:03
    Tu n-ai inteles nimic!

    Explica-i lui @inexorabil despre tezaur, ca el este fan Putin si face propaganda ruseasca pe aici! Daca nu te-ai prins acest individ face propaganda pro-Rusia si anti UE! Poti sa-i explici si ca rusii ne-au luat Basarabia si Nordul Bucovinei, au ucis cu sange rece romani civili, ne-au decimat elitele si ne-au trimis bunicii in Siberia.

    Telegramă trimisă Domnitorului Carol de Marele Duce Nicolae este in Romania, la Arhivele Nationale, spre disperarea lui Inexorabil:

    https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/o-telegrama-istorica-cautata-de-rusi-ascunsa-de-romani
    3 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru