Masini poluante

Luni, 20 Noiembrie 2023 | Industrie

STUDIU: Australia, Rusia, Turcia, Africa de Sud și India ar putea ajunge "gropi de gunoi" pentru mașinile poluante

Potrivit unui studiu recent, Australia, Rusia, Turcia, Africa de Sud și India ar putea ajunge "gropi de gunoi" pentru mașinile poluante.
Vineri, 28 Iulie 2023 | Intern

"Rabla Local" începe în 31 iulie: 3.000 de lei în schimbul unei mașini mai vechi de 15 ani

Potrivit declarațiilor ministrului Mediului, Mircea Fechet, programul "Rabla Local" va debuta în data de 31 iulie. Prin intermediul acestuia, românii primesc 3.000 de lei în schimbul casării unei mașini mai vechi de 15 ani.
Joi, 25 Noiembrie 2021 | Intern

Ar putea fi introdusă o nouă taxă auto pentru mașinile poluante

O nouă taxă auto, pentru mașinile care poluează (camioane + autoturisme) este prevăzută în programul de guvernare al PNL-PSD-UDMR.
Joi, 10 Iunie 2021 | Economic

Comisia Europeană pregătește o propunere pentru eliminarea vehiculelor poluante

Comisia Europeană va prezenta la sfârşitul lui 2022 o propunere de retragere de pe piaţă a vehiculelor cele mai poluante, potrivit declarațiilor făcute de vicepreședintele Frans Timmermans.
Sambata, 09 Decembrie 2017 | Economic

Noi regulamente auto din 2020: UE va putea să verifice și să retragă mașinile poluante de pe orice piață europeană

Negociatorii UE au obținut dreptul să fie deasupra autorităților naționale în domeniul normelor de emisii (precum RAR), astfel încât pot să verifice și să retragă de pe piață mașinile poluante atunci când e cazul. Noile regulamente ar urma să intre în vigoare în 2020.
Luni, 23 Octombrie 2017 | Mediu

Londra va introduce o taxă pentru cele mai poluante autovehicule: sunt vizate mașinile înmatriculate înainte de 2006 și care nu respectă normele Euro 4

Londra va introduce o taxă pentru cele mai vechi și mai poluante autovehicule, în încercarea de a îmbunătăți calitatea aerului în capitala Marii Britanii, a declarat primarul Londrei, Sadiq Khan.

Tag-uri similare

taxa, Londra, masini poluante
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru