Conceptul viitorului SUV electric Ford ar putea fi prezentat în noiembrie: design inspirat de Mustang și autonomie de 480 de kilometri

de Cornel Șocariciu
Joi, 03.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford ar putea expune conceptul viitorul SUV electric în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles din luna noiembrie, sugerează voci apropiate companiei americane.

Ford are o strategie clară în ceea ce privește viitorul gamei de modele: până în 2022, constructorul american își dorește să aibă în gamă 16 modele electrice. Primul model electric pregătit de Ford va lua forma unui SUV și, conform unor surse apropiate companiei, conceptul care va sta la baza versiunii de serie va fi prezentat în luna noiembrie a anului curent în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Conform unor rapoarte apărute în prima parte a acestui an, viitorul SUV ar putea fi "botezat" Mach-E, iar designul acestuia va fi puternic influențat de liniile muscle-car-ului Mustang.

Până în acest moment știm că viitorul SUV va fi dezvoltat pe o platformă nouă, dedicată vehiculelor electrice. În plus, oficialii Ford au anunțat o autonomie electrică de 480 de kilometri, fără să menționeze însă dacă aceasta se referă la noul standard WLTP sau la vechiul NEDC.

În planurile producătorului american apar și numeroase versiuni electrificate ale modelelor deja existente în gamă.

Ford a anunțat că va introduce versiuni hibrid pentru Fiesta, Focus, noul Kuga și proaspătul Puma. În plus, europenii pot comanda SUV-ul Explorer doar în versiune plug-in hybrid.

Via | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru