Confirmare oficială: Mercedes-AMG GT va intra în producție cu o propulsie hibridă de 816 CP

de Petre Barac
Vineri, 11.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Mercedes AMG GT va intra în producție și va avea un sistem de propulsie hibrid ce va dezvolta o putere totală de 816 CP. Cu toate că data exactă nu a fost dezvăluită, nemții au confirmat că Mercedes-AMG GT va avea un V8 twin-turbo de 4.0 litri combinat cu un motor electric.

La începutul anului trecut, Mercedes a dezvăluit Mercedes-AMG GT Concept (foto), primul model din gama nemților care primește logo-ul “EQ Power”. EQ va denumi gama de modele 100% electrice a constructorului german. 

După prezentarea de la Geneva, nemții au confirmat că modelul a primit undă verde pentru intrarea în producție, desi data exactă încă nu a fost stabilită.

Vă amintiți conceptul GT de la Geneva. Avea un V8 în față și un motor electric pe puntea spate. Totul este în faza de dezvoltare. Modelul va intra în producție, a declarat Tobias Moers, șeful diviziei Mercedes-AMG.

Mercedes AMG GT va avea un sistem de propulsie hibrid de mare putere. Acesta combină un V8 twin-turbo de 4.0 litri cu un motor electric pentru a dezvolta o putere totală de 816 CP. În plus, mașina va beneficia de o cutie automată cu nouă trepte și tracțiune integrală.

De asemenea, nemții ar urma să dezvolte două versiuni suplimentare pentru noul model, ce vor dezvolta în total 680 CP, respectiv 748 CP.

Via Motor1

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru