Feedback

Motor electric

Marti, 02 Iulie | Masini electrice si hibride

Noi detalii și imagini oficiale pentru modelul electric de oraș Honda e: motorul dezvoltă 150 de cai putere și 300 Nm

Honda a anunțat că modelul electric de oraș Honda e va beneficia de un motor care va dezvolta 150 de cai putere și un cuplu de 300 Nm. Anterior, japonezii au transmis că Honda e va avea o baterie de 35.5 kWh cu autonomie de 200 de kilometri și tracțiune spate. Versiunea de serie va fi prezentată oficial până la sfârșitul anului.
Vineri, 11 Mai 2018 | Modele noi

Confirmare oficială: Mercedes-AMG GT va intra în producție cu o propulsie hibridă de 816 CP

Noul Mercedes AMG GT va intra în producție și va avea un sistem de propulsie hibrid ce va dezvolta o putere totală de 816 CP. Cu toate că data exactă nu a fost dezvăluită, nemții au confirmat că Mercedes-AMG GT va avea un V8 twin-turbo de 4.0 litri combinat cu un motor electric.
Marti, 16 Iunie 2015 | Tehnologie

Mașina viitorului: am testat 10 tehnologii care vor fi introduse pe automobilele de mâine

Pe lângă producția de anvelope, despre care știm cu toții, Continental are în spate un centru impresionant de dezvoltare a noilor tehnologii. I-am făcut o vizită și ne-am acomodat cu ideea de mașină autonomă.
Joi, 14 Martie 2013 | Modele noi

Volkswagen E-Up! - varianta de serie a modelului Up cu motor electric

Volkswagen a prezentat varianta de serie a modelului Up cu motor electric. Automobilul a fost prezentat în cadrul conferinţei anuale pentru presă şi investitori, dar va debuta oficial la Salonul Auto de la Frankfurt din toamnă.
Marti, 16 Februarie 2010 | Industrie

Volkswagen va construi propriile sale motoare electrice

Volkswagen si-a anuntat intentia de a productie propriile sale motoare electrice incepand cu anul 2013 la fabrica sa din Salzgitter.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | Modele noi

Jaguar XJ Limo-Green, limuzina concept care consuma 5 l/100 km

Jaguar va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt versiunea concept XJ Limo-Green propulsata de un tren de rulare hibrid, compus dintr-un motor electric de 197 de cai si unul pe benzina de 1.2 litri.
Vineri, 28 August 2009 | Modele noi

F-Cell, versiunea ecologica a lui Mercedes B-Klasse

Mercedes a publicat detalii complete despre noua versiune F-Cell dezvoltata pentru modelul B-Klasse. Aceasta dezvolta 136 de cai putere si ofera o autonomie de 400 de km.
Joi, 27 August 2009 | Autoipoteze

Land Rover va lansa LRX de serie in iulie 2010

Land Rover va lansa versiunea de serie a conceptului LRX in vara anului 2010, atunci cand va sarbatori si 40 de ani de existenta. SUV-ul coupe va beneficia de serviciile unui motor electric.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru