Dacia Duster este Maşina Anului 2012 în Scoţia

de Dragoș Băltățeanu
Vineri, 26.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Deşi nu este încă disponibilă la vânzare în Marea Britanie, Dacia Duster a fost aleasă drept Maşina Anului 2012 în Scoţia. Duster a mai obţinut şi titlul pentru cea mai bună maşină de buget din Scoţia.

Dacia Duster a fost aleasă drept Maşina Anului 2012 în Scoţia de către un juriu format din jurnalişti de specialitate scoţieni. Rezultatul este un motiv de mândrie pentru constructorul român, mai ales că modelul Duster va fi disponibil la vânzare în show-room-urile scoţiene abia în ianuarie 2013. Pe lângă titlul suprem, Dacia Duter a mai fost votată drept cel mai bun SUV şi cea mai bună maşină de buget din Scoţia. Juriul scoţia a spus că: "Dacia Duster oferă un raport calitate preţ excelent pentru piaţa auto scoţiană".

Dacia şi-a propus să cucerească şi piaţa auto a Marii Britanii după ce s-a impus în aproape întreaga Europă ca marcă auto de buget. Dacă în anul 2004, Dacia vindea 5.000 de unităţi, în 2011 a vândut 350.000 de unităţi în întreaga lume. Acum vrea să îi surprindă şi pe britanici, o piaţă auto extrem de competitivă. Şi se pare că a reuşit deja, verdictul juriului de ziarişti scoţieni fiind un prim indicator al succesului.

Urmareste Automarket
La alte categorii, juriul de ziarişti auto scoţieni au ales: Volkswagen Up! (clasa mini), Kia Rio (clasa mică), Hyundai i30 (clasa compactă), BMW seria 3 (clasa medie), Volvo V40 (hatchback), Toyota GT86 (coupe), Hyundai i30 Tourer (break), Vauxhall (Opel) Zafira (monovolum), Dacia Duster (automobil de buget), Citroen DS5 Hybrid (automobil eco), Vauxhall (Opel) Astra VXR (sport), Porsche Boxter (cabrio), Vauxhall (Opel) Ampera (electric), Jaguar C-X16 (concept de design).

Via autotrade

Comentarii (4)

  • normal, la ce venituri au, mi se pare corect sa le schimbe des. Apropo stiti de ce in Germania se vand atatea loganuri? pt ca se da bonus un logan la achizitionarea unui volkswagen :)
    10 62
  • In sfarsit ati percutat si voi. A trecut ceva timp de cand am vazut stirea asta. O stire ce nu ma suprinde deloc.
    32 1
  • @mario
    Articolul afirma ca Duster a iesit masina anului in Scotia, iar tu bati campii cu veniturile si cat de des schimba masinile scotienii... Vrei sa faci pe interesantul? Dovedesti doar ca esti unul cazut din intamplare pe un site auto, fara nicio treaba cu aceasta industrie.
    47 0
  • E veche rau stirea asta!
    11 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru