Dacia Duster primeşte un nou pachet de tuning de la Elia

de Sebastian Toma
Miercuri, 12.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerii de la Elia au dezvoltat un nou pachet pentru Dacia Duster. SUV-ul din Mioveni primeşte un sistem multimedia Pioneer şi numeroase ornamente cromate.

Dacia Duster a primit din nou atenţia tunerilor de la Elia. De data aceasta, tunerii au ales un Duster alb, pe care l-au echipat cu un kit de accesorii estetice vopsite negru mat, cu un set de ornamente cromate şi cu jante din aliaj de 20 inch. La fel ca ornamentele care echipează pragurile laterale şi cele două bull-bar-uri, jantele au un finisaj cromat. Posteriorul prezintă un set de stopuri cu LED, folosite de Elia şi la pachetul anterior pentru Duster. Pe lângă asta, Duster prezintă un sistem de evacuare din oţel inoxidabil.

Interiorul lui Duster nu a fost modificat cu la fel de multe ornamente precum interiorul, însă a primit un sistem multimedia 2DIN. Acesta este realizat de Pioneer şi include şi un sistem de navigaţie. Spre deosebire de unitatea Media Nav găsită în gama Dacia (nedisponibilă pe Duster din motive de compatibilitate tehnică) sistemul multimedia de la Pioneer are CD Player şi slot pentru card micro SD, dar nu prezintă o conexiune USB sau AUX.

Ne aşteptam ca germanii să acorde mai multă atenţie interiorului, dar există posibilitatea ca aceştia să ofere un program de personalizare la cerere.

La fel ca data trecută, cei de la Elia nu au umblat sub capota lui Duster, preferând să nu modifice prea tare SUV-ul românesc, deşi jantele de 20 inch sunt o modificare destul de dramatică. La scurtă vreme de la apariţia lui Logan, cei de la Elia lansau un kit de tuning care includea un compresor mecanic, capabil să urce puterea unităţii 1.6 MPI la peste 100 CP. În mod bizar, tunerii români nu au lansat pachete pentru acest model, în ciuda succesului său în materie de vânzări, după cum au făcut cu Logan.

Via Carscoop

Comentarii (4)

  • ce jante de neam prost. chiar si cromul ala pe duster pare maxim de kitsch
    23 13
  • Jenant!
    20 12
  • Oau, ce tiganie!
    14 4
  • dubfire
    tunning facut de tigani arieni
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru