Dacia va fi Maşina Oficială a Premiilor Gopo pentru al şaptelea an consecutiv

de Sebastian Toma
Vineri, 21.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia este Maşina Oficială a Premiilor Gopo şi în acest an. Marca din Mioveni va fi prezentă la festivitate cu opt automobile, cu care vor aduce laureaţii la covorul roşu.

Dacia este un brand românesc autentic care aduce constant bucurie românilor, la fel cum, de 10 ani, încearcă să o facă şi cinematografia românească. Prin urmare, parteneriatul dintre Dacia şi Premiile Gopo, care, iată, anul acesta împlineşte 7 ani, mi se pare logic şi firesc.

Tudor Giurgiu
Preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), organizatorul galei
Dacia este, pentru a şaptea oară consecutiv, Maşina Oficială a Premiilor Gopo. Ediţia 2014 a prestigiosului eveniment care recompensează talentul şi valorile cinematografiei româneşti va fi întâmpinată de Dacia prin sloganul "Susținem valorile care trec testul timpului", producătorul din Mioveni furnizând o flotă de opt vehicule menite să transporte personalităţile din lumea filmului românesc la gală. Ca la fiecare eveniment de acest gen, cele opt automobil din partea sponsorului vor îmbrăca haină festivă cu identitatea dedicată parteneriatului. Evenimentul se desfăşoară pe 24 martie, iar actori, regizori, producători şi alte personalităţi ale filmului românesc vor ajunge Gala Premiilor Gopo cu ajutorul unor modele precum Duster, Sandero, Sandero Stepway, Logan, Logan MCV şi Lodgy.

Dacia lansează o campanie gratuită de verificare de primăvară în reţeaua sa

Dacia invită toţi iubitorii de film să viziteze pagina oficială de facebook în perioada 20 – 24 martie pentru a participa la concursul prin care pot fi câştigate invitaţii la Gala Gopo. Totodat, Dacia va organiza încă un concurs, în perioada 21 – 24 martie pe site-ul său corporate, www.daciagroup.com, unde producătorul din Mioveni pune la bătaie zece invitaţii duble la "after-party", petrecere susţinută de Dacia.

Detaliile despre condiţiile de participare la ambele concursuri sunt disponibile atât pe facebook, cât şi pe site.

Jérôme Olive, la final de mandat în fruntea Dacia: "Succesul mărcii ar trebui să-i decomplexeze pe români"

Urmareste Automarket
La Gala Premiilor Gopo sunt aşteptaţi în jur de 800 de invitaţi. Evenimentul va avea loc luni la Opera Română şi va fi transmis în direct de Pro Cinema. Dacia se află pe afişul Galei Premiilor Gopo în calitate de sponsor începând din 2008.
Asocierea cu Gala Premiilor Gopo este unul dintre parteneriatele strategice şi de lungă durată ale Dacia, prin care compania susţine valorile româneşti. 

Via Dacia

Comentarii (1)

  • Mi se pare normal ca Dacia sa fie partenerul unor evenimente romanesti sau de anvergura internationala, dar care au loc in Romania. Are si cu ce, mai mult ca oricand! Pacat ca Dacia nu mai sustine echipa nationala de fotbal; la ce rezultate au avut nu este de mirare!
    Felicitari Dacia!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru