Detalii despre viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa C: interior modern, tehnologii de ultimă oră și versiune All Terrain

de Cornel Șocariciu
Sambata, 19.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Mercedes-Benz Clasa C este așteptată în 2021. Nemții vor pregăti un interior mult îmbunătățit, tehnologii moderne, dar și o versiune All Terrain. Aceasta din urmă ar putea prelua soluțiile pe care azi le întâlnim pe Clasa E All Terrain: gardă la sol mai mare, protecții suplimentare și tracțiune integrală standard.

Mercedes-Benz Clasa C facelift a fost prezentat oficial în luna februarie. Modelul poate fi comandat și în România, cea mai accesibilă versiune având un preț de pornire de 38.800 de euro cu TVA.

Multă lume își dorea să vadă pe Clasa C facelift o serie de tehnologii și de accesorii de interior pe care acum le găsim chiar și pe Clasa A. Însă nemții au preferat să păstreze noutățile pentru viitoarea generație.

Conform unor surse internaționale, noua generație Clasa C va debuta în 2021. Versiunile Coupe și T-Modell vor fi gata în 2022, iar în același an vom face cunoștință și cu o variantă All Terrain. Cel mai probabil, viitorul Clasa C All Terrain va miza pe soluțiile folosite în prezent pe Clasa E All Terrain (foto): protecții suplimentare, spoilere noi, o gardă la sol mai mare și tracțiune integrală standard.

Aceleași surse spun că viitorul Mercedes-Benz Clasa C va avea dimensiuni apropiate de actuala generație, iar nemții vor miza pe arhitectura MRA II.

În același timp, Mercedes-Benz va oferi tehnologii noi și un interior mult îmbunătățit, similar cu cel pe care îl întâlnim astăzi pe Clasa A.

Via | AMS

Comentarii (7)

  • Deja aflăm detalii despre noua clasă C. În tot acest timp am impresia că actuala serie 3 e pe piață de o veșnicie, parcă prea mult a ținut BMW acest model la vânzare.
    6 1
  • Seria 3 F30 are șapte ani de la lansare, este o perioadă normală, noul model va apărea în a doua jumătate a anului, iar generația nouă clasa C va sosi peste trei ani totuși.
    9 0
  • @dan_grc

    Da, stiu, respecta ciclul de 7 ani, la fel ca Mercedes C-Klasse, ideea mea era ca in vremurile noastre bazate pe consum si dorinta de nou seria 3 pare depasit. Sau poate sunt eu prea nerabdator cu noul model Ș-)
    4 1
  • mircea badea
    tot urate, parca sunt caricaturi. au indieni la design? sau hipsteri mentolati?
    2 4
  • juvete
    io cre' ca-s faine asa cum is. Problema lor e @mircea badea pe post de critic. De fapt e doar problema lui @mircea badea.
    3 1
  • rotila
    Ce articol interesant; versiunea all terrain va avea garda marita, protectii si tractiune integrala !
    3 1
  • @rotila
    aha, deci e masina pt tarani. asa se explica si look-ul "topit". la fel si la bmw..
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru