Detroit Electric promite trei mașini până în 2021: o sportivă și un SUV sunt pe listă

de Petre Barac, Foto: Detroit Electric
Miercuri, 06.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Start-up-ul american Detroit Electric și-a anunțat planurile pentru construcția a trei mașini noi până în 2021, respectiv o sportivă, un SUV și un sedan, cu care să atace piața mașinilor electrice.

Anunțați ca brand alternativ la cei de la Tesla Motors, Detroit Electric își anunță planurile pentru viitorii ani. Americanii pregătesc mai întâi lansarea unei sportive electrice, care ar urma să introducă și platforma brandului pentru modelele viitoare. Detroit Electric vrea să recruteze până la 200 de ingineri care să îi ajute să își ducă planurile la bun sfârșit.

Cu un preț de pornire de aproape 200.000 de euro, sportiva electrică va concura cu Porsche 911 Turbo, McLaren 720S și Ferrari 488. Vorbim de varianta cea mai ieftină, pentru că versiunile mai performante au prețuri pe măsură. 

Autonomia pentru cele trei modele anunțate ar urma să înceapă de la 510 kilometri, cu un maximum de 800 de kilometri. Compania nu a dezvăluit, însă, furnizorii cu care va colabora.

SUV-ul Detroit Electric care va fi lansat în 2019 va fi plasat în segmentul de lux, urmând să aibă un preț comparabil cu Bentley Bentayga. În prezent, cele trei modele anunțate sunt în faza de design.

Via Autocar

Comentarii (2)

  • stire la capitolul...Mda bine. Daca stai sa cauti sunt jde mii de firme care au anuntat ca o sa faca si o sa dreaga pe electric si o sa se bata cu Tesla.Pana acum nici una nu a demonstrat ceva.
    4 0
  • marian
    :))) bine zis @Alex
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru