Din 2025, Porsche va integra sistemul de operare cu Android pe modelele sale

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 01.11.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile va integra sistemul Android Automotive de la Google pe modelele sale. Acest lucru se va întâmpla din 2025.

Renault, Polestar și Honda sunt doar câteva mărci auto care au integrat sistemul de operare Android Automotive de la Google pe modelele sale. Acestora li se va alătura în viitor și Porsche.

Primele modele care vor integra acest sistem vor intra pe linia de asamblare în 2025.

Astfel, utilizatorii vor avea acces la aplicații cunoscute, ca Google Assistant, Google Maps și Google Play Store (de aici vor putea descărca Amazon Music sau Spotify).

Deși va adopta acest sistem de operare cu Android, Porsche vrea să păstreze interfața deja cunoscută de clienții săi.

Reprezentanții companiei nu au oferit mai multe detalii despre această trecere.

via Carscoops

Comentarii (6)

  • Cât de trist si anost arată un cockpit de Porsche cu ecranul ăla kitchos… este ca o cameră de castel cu șemineu electric si ecrane în loc de tablouri… tehnologie așa să fie.
    Poate greșesc, dar cred că în materie de design ecranele limitează, uniformizează, distrug individualismul (cam trebuie “puse” în aceleași locuri, aproape oricine poate pune un ecran), adică tot ce un Porsche trebuie sa fie… prefer lemn, aluminiu, piele… sau carbon.
    Unele lucruri sunt deja “perfecte”… de ce sa le distrugi?
    2 1
  • ce lemn visezi? e dulap porshu?! aluminiu manelistic si toxic? piele de mumie? carbon inauntru?
    poti sa personalizezi ecranul la o adica...lemnul doar cu briceagul insa...

    informatiile multe si personalizate pot fi doar pe ecrane!
    1 3
  • Visez ce vreau… te-am jignit cu ceva când am spus ce am spus?
    Pentru unii o imagine cu un munte, nu este ca si cum ai fi la munte.
    Depinde de cât ești de distrus ca om… tu știi.
    Nu este nimic, absolut nimic ce îmi poate da un ecran într-o mașină si un smartphone nu poate, din contră. Avantaj pentru smarthphone ca pot să-l iau cu mine ;)
    1 1
  • n-ai inteles nimic. cine zis ceva de un munte, delfin etc? eu vorbeam ca poti vedea pe ecran tot felul de parametri, curenti, temperaturi, cuplu pe fiecare roata, diferite forte ce actioneaza asupra rotilor, sasiului..ba chiar sa-ti ia si pulsul etc cu un delfin de sub sezut..
    0 0
  • Așa si… ce faci cu informațiile alea in timp real? Poți “pilota” si analiza date si statistici in același timp? Eu n-am înțeles? :)))
    Dacă vrea să mă joc cu o mașină sunt locuri speciale pentru așa ceva. Faci câteva ture, te uți pe date, identifici unde se poate face ceva diferit si încerci să implementezi… dar aste este joaca, hobby… in viața reală toate informațiile astea sunt inutile. Chiar crezi ca un posesor de Porsche o sa conducă economic, sau te mai miri ce?
    Eu consider că un ecran este anost si fără personalitate indiferent ce briz, briz-uri afișează… da ce pot să explic unui creier de delfin, nu poți mai mult ;) sau si mai rău pentru că nu-ți poți controla frustrările pari mai prost decât ești in realitate… tu alegi ;)
    0 1
  • delfinii aia joaca doar matza cu tine..asa ceva...tu vrei tablouri si mobila in masina..ia un dric!
    eu vreau sa vad cum i-am dat fum la masina si pe date, iar daca iei porsh ar trebui sa-i dai talpa cat mai nonconformist..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru