Ediție specială Swinger pentru Dodge Challenger și Charger: vopsea specială cu accente retro

de Tiberiu Safta
Joi, 08.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dodge a lansat noua ediție specială Swinger pentru modelele Charger și Challenger. Ambele modele sunt vopsite într-o culoare verde retro și vor fi construite în câte 1000 de exemplare. Noua ediție specială face parte din seria finală Last Call.

Constructorul american continuă să lanseze ediții speciale noi din seria de modele finale Last Call pentru Charger și Challenger. De data aceasta, Dodge prezintă noua ediție Swinger, disponibilă la ambele modele. Noua ediție Swinger aduce un omagiu vechiului model Dart Swinger din anii '60 și '70.

Cele două modele sunt vopsite într-o nuanță de verde închisă, alături de accente vopsite în verde deschis. La modelul Challenger avem și o priză de aer amplasată pe capotă. Ambele modele primesc jante de 20 de inch, frâne Brembo cu 6 pistoane, accente verzi la interior și scaune îmbrăcate în piele Nappa în combinație cu alcantara.

Ambele modele primesc și motorul HEMI V8 de 6.4 litri, care dezvoltă 492 de cai putere și 643 Nm. Modelul Charger primește o cutie automată cu 8 trepte, în timp ce Challenger va avea și o cutie de viteze manuală cu 6 trepte.

Noile modele vor fi produse în câte 1000 de exemplare și vor putea fi vopsite în alte două nuanțe de verde, precum și într-o nuanță de alb.

via Dodge

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru