Last call

Vineri, 31 Martie 2023 | Modele noi

Dodge: edițiile de adio Charger și Challenger Last Call ajung și în Europa

Americanii de la Dodge au anunțat oficial că vor aduce în Europa noile ediții de adio Charger și Challenger Last Call în acest an. Dintre toate cele 7 ediții lansate în Statele Unite, 5 vor ajunge pe Bătrânul Continent, iar prima ediție va fi limitată la doar 55 de exemplare.
Joi, 08 Septembrie 2022 | Modele noi

Ediție specială Swinger pentru Dodge Challenger și Charger: vopsea specială cu accente retro

Dodge a lansat noua ediție specială Swinger pentru modelele Charger și Challenger. Ambele modele sunt vopsite într-o culoare verde retro și vor fi construite în câte 1000 de exemplare. Noua ediție specială face parte din seria finală Last Call.
Joi, 01 Septembrie 2022 | Modele noi

Ultima strigare și pentru Dodge Charger: ediția specială Super Bee aduce anvelope de drag racing

Dodge a lansat o ediție specială pentru Charger, numită Super Bee. Noua ediție face parte din seria finală Last Call, prin care Dodge sărbătorește ultimele exemplare ale actualelor generații Charger și Challenger înainte ca ele să devină electrice. Noul Charger Super Bee este echipat cu anvelope speciale de drag racing.
Joi, 25 August 2022 | Modele noi

Ediție specială Dodge Challenger Shakedown, prima din noua serie finală Last Call

Dodge a lansat o nouă ediție specială pentru Challenger, numită Shakedown. Noul model este primul din noua serie finală de modele Last Call, iar Dodge va lansa pe parcursul anului încă 6 ediții speciale.

Tag-uri similare

Dodge, Challenger, shakedown, last call
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru