Shakedown

Joi, 25 August 2022 | Modele noi

Ediție specială Dodge Challenger Shakedown, prima din noua serie finală Last Call

Dodge a lansat o nouă ediție specială pentru Challenger, numită Shakedown. Noul model este primul din noua serie finală de modele Last Call, iar Dodge va lansa pe parcursul anului încă 6 ediții speciale.
Vineri, 17 Februarie 2012 | Formula 1

Mercedes: "Noul monopost va avea nasul urât"

Mercedes AMG a confirmat oficial că noul monopost pentru sezonul 2012 va avea nasul "urât" adoptat de toate echipele cu excepţia celor de la McLaren.
Joi, 21 Octombrie 2010 | WRC

Raliul Spaniei, Shakedown: Loeb începe în forţă

Sebastien Loeb a stabilit cel mai bun timp în Shakedown-ul contând pentru Raliul Spaniei, după ce i-a devansat pe Petter Solberg şi Jari Matti Latvala.
Vineri, 28 Mai 2010 | WRC

VIDEO: Iată cum a concurat Raikkonen în Shakedown-ul din Portugalia!

Vă prezentăm înregistrarea integrală a evoluţiei lui Kimi Raikkonen în Shakedown-ul contând pentru Raliul Portugaliei din acest weekend.
Joi, 27 Mai 2010 | WRC

Ogier a câştigat Shakedown-ul din Raliul Portugaliei

Sebastien Ogier a stabilit cel mai bun timp în Shakedown-ul contând pentru Raliul Portugaliei. Francezul a fost urmat de Petter Solberg şi Sebastien Loeb.
Joi, 06 Mai 2010 | WRC

Noua Zeelanda, Shakedown: Latvala stabileste cel mai bun timp

Jari Matti Latvala a realizat timpul de referinta in Shakedown-ul contand pentru Raliul Noii Zeelande, devansandu-i pe Sebastien Loeb si Mikko Hirvonen.
Vineri, 05 Martie 2010 | WRC

Citroen a dominat shakedown-ul din Raliul Mexicului

Citroen a ocupat primele cinci pozitii in shakedown-ul pentru Raliul Suediei, in urma problemelor tehnice inregistrate de pilotii de la BP Ford.
Marti, 03 Martie 2009 | Formula 1

Toro Rosso testeaza noul STR4 in Italia

Scuderia Toro Rosso efectueaza marti primul test privat cu noul monopost STR4 pentru sezonul 2009, evenimentul avand loc pe circuitul Adria din italia.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru