Toro Rosso testeaza noul STR4 in Italia

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 03.03.2009
Scuderia Toro Rosso efectueaza marti primul test privat cu noul monopost STR4 pentru sezonul 2009, evenimentul avand loc pe circuitul Adria din italia.

Toro Rosso a devenit ultima echipa care isi lanseaza noul monopost cu care va aborda acest sezon competitional.

Contrar zvonurilor anterioare, echipa cu sediul in Faenza a devansat cu o zi primul test cu noua masina, iar primii kilometri au fost parcursi pe circuitul Adria din Italia.

De asemenea, pilotul care a testat noua masina este Sebastien Bourdais, si nu debutantul Sebastien Buemi, asa cum se anuntase initial. Testul a avut un caracter privat, accesul presei fiind interzis pe circuit, motiv pentru care nu sunt disponibile fotografii cu noul STR4.

"Programul s-a schimbat. Bourdais face un shakedown astazi. Fiind un test privat cu usile inchise, lucrurile se pot schimba cu usurinta", a declarat un purtator de cuvant al Scuderiei Toro Rosso pentru ESPN Racing-Live.com.

Prima aparitie publica a noului STR4 va avea loc saptamana viitoare pe circuitul de la Catalunya, in cadrul testelor de la Barcelona.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru