Mercedes: "Noul monopost va avea nasul urât"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 17.02.2012
Mercedes AMG a confirmat oficial că noul monopost pentru sezonul 2012 va avea nasul "urât" adoptat de toate echipele cu excepţia celor de la McLaren.

Mercedes AMG a efectuat  joi pe circuitul de la Silverstone un shakedown cu noul monopost W03 pentru sezonul 2013 în scopuri publicitare.

Nico Rosberg şi Michael Schumacher au parcurs fiecare câte 50 km, limita maximă admisă de FIA pentru un astfel de eveniment, înainte ca noul monopost să fie lansat oficial marţi în paddock-ul circuitului de la Barcelona.

"Este foarte dificil să judeci performanţa într-o astfel de zi, pentru că foloseşti pneuri demonstrative şi totul s-a întâmplat pe versiunea scurtă a circuitului, dar monopostul s-a comportat aşa cum ne aşteptam. Există o limită de 100 km, aşa că Rosberg a efectuat 50 km dimineaţă şi apoi am schimbat cu Schumacher. Nu au fost probleme, iar acum ne îndreptăm spre Barcelona", a declarat Norbert Haug, directorul de motorsport al Mercedes, pentru publicaţia Autosport.

Mercedes nu a publicat nicio fotografie de la shakedown-ul efectuat joi, însă a prezentat două teasere cu noul monopost. Chiar dacă detaliile esenţiale ale monopostului au fost ascunse, Haug a confirmat că W03 va avea un nas "urât", asemănător cu cel al celorlalte echipe din Formula 1.

"Nasul este cea mai discutată problemă.

Este un nas coborât aşa cum am mai văzut. Este o soluţie foarte drăguţă şi dinamică", a mai precizat el.

McLaren va rămâne astfel singura echipă care utilizează un nas asemănător ca design cu cel de anul trecut.

Pe internet au apărut câteva filmuleţe realizate aparent pe circuitul de la Silverstone cu noul monopost Mercedes:

 

Via | Autosport

Comentarii (9)

  • asta era ... doreau cei de la mercedes sa ne protejeze vederea. Un gest frumos, le multumim. Speram ca si in timpul curselor sa fie evitata filmarea monoposturilor mercedes.
    4 18
  • mobius
    si-au luat nasul la purtare
    Asa cum spune Haug, este "o solutie draguta", mie chiar imi place iar pentru toti cei care spun ca nu le place, este doar o chestiune de timp pentru a se obisnui cu noutatea. Dupa parerea mea cu aceasta forma se obtine un plus de apasare pe puntea fata, Ferrari avand nasul ceva mai lat decat la celelalte monoposturi. S-ar putea sa mi se para dar din am putut observa Mercedes a adoptat pentru evacuari aceeasi solutie ca Ferrari.
    5 1
  • Comparatie
    Eu am naul cel mai urat din gasca mea dar fetele tot pe mine ma iubesc. Nu pricep de ce fafii isi baga nasul in nasul monoposturilor
    6 1
  • @mobius
    iokey!
    0 1
  • ti se pare
    ti se pare tie @Titi, ti se pare ....
    2 1
  • @Titi
    si ceilalti din gasca ta cum sunt? cocosati?
    5 1
  • Ah!gataCristi
    probabil au crezut ca sunt singurii cu gaselnita aia de nas. Si cand au vazut ca au aproape toti ... il prezinta si ei.
    3 2
  • eu
    atatea pregatiri atata suspans pentru ce?
    in 2010... ne concentram pe 2011.... in 2011 ne concentram pe 2012 si rezultat care ca parca vad lotus pe 4 anul asta
    2 0
  • Uimire
    Multi idioti posteaza pe site-ul asta..........
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru