Electricul Volkswagen ID.Buzz ar putea costa mai puțin de 60.000 de euro în Germania

de Alexandru Monenciu
Vineri, 11.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit unor informații preluate de presa germană, noul Volkswagen ID.Buzz ar urma să coste mai puțin de 60.000 de euro în această țară. Debutul vânzărilor este programat pentru luna septembrie 2022.

Electricul Volkswagen ID.Buzz va fi prezentat în 9 martie, însă presa vorbește deja despre cât va costa acest model, în special pe piața din Germania. Potrivit celor de la Automotive News, constructorul din Wolfsburg va deschide lista de comenzi, în anumite țări, în luna mai.

Inițial, clienții vor avea la dispoziție versiunea de pasageri, cu cinci locuri, un singur motor electric și roți motrice spate. Ulterior va fi lansată și o versiune cu ampatament lung și trei rânduri de scaune, dar și un ID.Buzz cu tracțiune integrală.

În ceea ce privește prețul, presa germană, citând surse apropiate Volkswagen, susține că noul ID.Buzz ar urma să coste mai puțin de 60.000 de euro în această țară. Mai exact, undeva în jurul sumei de 50.000 de euro după ce sunt aplicate ecobonusurile acordate de stat.

Aceleași surse au mai dezvăluit că Volkswagen ID.Buzz ar urma să debuteze pe piața din Germania în luna septembrie 2022.

via Carscoops

Comentarii (7)

  • da... ieftineala maxima... vreau si eu doo... chiar trei daca prind loc ... ca o sa se vanda ca pita calda
    13 0
  • Un chilipir :)
    12 0
  • Seriff
    Pomana porcului
    11 0
  • De la 59990 euro!
    8 0
  • Cred ca electrificaților nu le vine totuși sa creadă ca visele lor umede deja se apropie de sfârșit.
    Fără ECO pomana care va dispărea in maxim 2 ani sare de 60.000 de euro și varianta lunga (care in mod normal ar trebui sa fie unica), cu tracțiune integrala si cu ceva dotări spre 80.000!!! Deja suntem in zona S class!!!!
    Hai fuga la coada ca o sa fie omor… scumpe, grele și autonomie de toată jena cine nu-si dorește una ca sa fie nu-i așa in spiritul Nordic si anume ECO!!!
    5 0
  • inexorabil
    Făneluşule, mai ţii minte când te-am asigurat că cauza (pardon de cacofonie!) voastră este pierdută încă din faşă? Te-ai îndârjit să nu mă crezi...
    3 0
  • dar de ce
    să-l facă sub 60.000 ?
    să-l facă peste 60.000 !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru