Familia BMW i se mărește. Germanii au confirmat oficial un nou membru complet electric

de Bogdan Mirică
Luni, 26.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Președintele BMW a anunțat oficial lansarea unui nou model electric în gama ecologică i. Acesta va fi poziționat sub actualul supercar BMW i8.

Actualele modele BMW i8 și i3 se bucură deja de un real succes, vânzările diviziei ecologice dublându-se comparativ cu anul trecut. În plus, publicul devine din ce în ce mai receptiv la acest segment.

Bazându-se pe aceste considerente, dar și pe evoluția tehnologiei sale, BMW plănuiește să extindă gama i. Cel de-al treilea model a fost confirmat oficial de Harald Krueger, președintele companiei germane.

”Vom lansa în curând un al model i complet electrc, pe lângă deja popularul i3”, a declarat Krueger. Deși nu a oferit prea multe detalii despre nou membru al familiei eco, Krueger a ținut să precizeze că modelul la care încă se lucrează va fi mai mare decât actualul i3.

Vom lansa în curând un al model i complet electrc, pe lângă deja popularul i3

Harald Krueger
președintele BMW
Informația ne trimite cu gândul la un sedan de dimensiunile lui Seria 5, vehiculat intens în ultima perioadă. Acesta ar urma să se arunce în luptă cu una dintre cele mai populare mașini electrice din lume: Tesla Model S.

Pe lângă promisiunea unui nou model cu zero emisii, Krueger a declarat și că actualul i3 va fi supus unor modificări mecanice importante în maxim trei ani.

Acestea vor presupune mărirea autonomiei pur electrice, folosind același pachet de baterii, fără a-i afecta autonomia.

via diezeit

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru