Fanatismul clienților Tesla stabilește recorduri mondiale: un Model S a parcurs 1078 de kilometri cu un singur plin

de Bogdan Mirică
Luni, 07.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Membrii clublui Tesla din Italia au stabilit un record de autonomie pentru o mașină electrică de serie. Versiunea Model S 100 D a parcurs 1078 de kilometri cu un singur plin.

Știm deja că Elon Musk face afirmații curajoase care, fie se dovedesc a fi adevărate, fie sunt ajustate pe parcurs. Prin urmare, atunci când Musk a declarat că Model S poate parcurge 1000 de kilometri cu un singur plin, chiar și cei mai fanatici susținători ai brandului au privit ușor suspicioși.

Însă, oricât de utopică ar părea declarația fondatorului companiei americane, ea a fost dovedită și chiar depășită de membrii clubului Tesla din Italia.

În data de 3 august, fanii au parcurs cu un Tesla Model S 100D o distanță totală de 1078 de kilometri, deci puțin mai mult decât promisese Musk. A fost nevoie de un maraton de 27 de ore pentru a parcurge această distanță. Bineînțeles, viteza de deplasare a fost una foarte mică: doar 40 de km/h.

Chiar și în aceste condiții, experimentul italienilor a făcut ca exemplarul lor să stabilească un nou record mondial: cea mai lungă distanță parcursă cu un singur plin de către un automobil Tesla. Elon Musk nu a întârziat să-i felicite pe italieni și să susțină că este și cea mai lungă distanță parcursă vreodată de un vehicul electric de serie.

via insideevs

Comentarii (7)

  • Fanatism?
    8 0
  • Cam trasa de par formularea cu "fanatism". Eu cred ca se putea si mai bine.
    4 0
  • Astia sunt ca aia cu aifoanele. Fanboys, followers. :D
    4 6
  • AndreiRN
    Tesla nu ofera mita asa ca nu sunt tratati obiectiv.
    0 0
  • Plin?! Poate incarcare . . .
    3 0
  • Da, bine spus fanatism. Uitați-vă la cei care îl au ca idol pe Elon Musk. Majoritatea devin extrem de agresivi dacă cineva îndrăznește să pună la îndoială ideile lui și te trezești că ești făcut albie de porci. Nu doar la noi, ci și la nivel global.

    Foarte mulți din cei care resping Tesla nu o fac pentru că au ceva cu mașinile electrice, ci tocmai din cauza acestui fanatism extrem și agresiv.
    6 4
  • someone
    nu e fanatism, e rabdare ....oricum, impresionanta realizarea masinii cat si a soferului
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru