Ferrari pregătește o versiune Spider pentru SF90 Stradale: lansarea ar urma să aibă loc în 2021

de Paul Cosma
Marti, 28.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a început testele sub camuflaj cu o versiune Spider a lui SF90, a cărei lansare va avea loc în 2021, potrivit informațiilor publicate de presa din Marea Britanie. SF90 Spider ar urma să devină cel mai puternic și rapid model Ferrari cu plafon coborât.

În urmă cu un an, Ferrari prezenta primul său supercar plug-in hybrid din gamă. Noul SF90 Stradale produce 1.000 de cai putere și accelerează de la 0 la 100 km/h în 2.5 secunde. În modul electric, supercarul italienilor poate parcurge până la 25 de kilometri.

Presa britanică a publicat imagini sub camuflaj cu o versiune cu plafon coborât a lui SF90, susținând că noul model va fi lansat în 2021.

Viitorul SF90 Spider ar urma să folosească aceeași unitate de propulsie ca în cazul lui Stradale și, astfel, ar putea deveni cel mai puternic și rapid model Ferrari cu plafon coborât.

Potrivit declarațiilor directorului comercial, Ferrari pregătește două modele noi, pe care le va lansa până la sfârșitul anului.

Via Autocar

Comentarii (3)

  • Edikkk
    PHEV
    2 3
  • mircea badea
    misto corvetul..
    4 1
  • Fan Ferrari
    Superb.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru