Ferrari vrea să prezinte două modele noi în 2020: lansări programate în a doua jumătate a anului

de Paul Cosma
Vineri, 24.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari pregătește două modele noi, pe care le va lansa până la sfârșitul anului, potrivit declarațiilor făcute de directorul comercial.

Anul trecut, Ferrari a lansat 5 modele noi și a avut în premieră vânzări de peste 10.000 de unități. Totodată, italienii au fost și constructorul care a obținut cel mai mare profit raportat la fiecare unitate comercializată: 86.369 de euro. 

Văzut drept un “an de consolidare” pentru Ferrari, producătorul de la Maranello nu va neglija, totuși, înnoirea gamei de modele. 

Directorul comercial Enrico Galliera a declarat că Ferrari va lansa două modele noi până la sfârșitul anului. Prezentările vor avea loc în a doua jumătate a lui 2020, iar viitoarele modele au menirea să ajute constructorul să “atace piețe noi”.

“Trebuie să consolidăm lansările celor 5 produse de anul trecut, dar, în același timp, vom continua să căutăm oportunități de creștere ca business și companie,” a subliniat Galliera.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru