Ferrari pregătește un 488 GTO: versiunea ar urma să debuteze în Geneva și va avea aproximativ 700 CP

de Cornel Șocariciu, Foto: Dreamstime
Vineri, 19.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari lucrează la o variantă ceva mai sportivă pentru 488 GTB. Modelul ar urma să primească numele de GTO și va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

În ultimele zile, oficialii Ferrari au oferit informații despre un viitor supercar electric, dar și despre un FUV (Ferrari Utility Vehicle). Acum, o serie de voci apropiate companiei oferă noutăți despre o variantă mult mai sportivă a lui 488 GTB.

Modelul ar urma să fie expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Geneva, iar zvonurile spun că versiunea va primi denumirea de 488 GTO.

Noul model o să folosească același motor V8 de pe 488 Challenge (versiunea pentru competiții), dar în urma unor modificări, puterea oferită va ajunge la aproximativ 700 de cai. În același timp, inginerii Ferrari vor miza pe o serie de elemente de caroserie din fibră de carbon și vor elimina anumite accesorii din interior.

Cu o masă totală mai mică, dar și cu o serie de îmbunătățiri aerodinamice, viitoarea versiune a lui 488 GTB promite performanțe mult mai bune pe circuit.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru