Ferrari publică primul teaser oficial cu viitorul SUV Purosangue

de Alexandru Monenciu
Joi, 24.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian de automobile publică primul teaser oficial cu viitorul SUV Purosangue. Acesta ar urma să intre în producție în 2022, iar livrările ar putea debuta în 2023.

Ferrari lucrează de ceva timp la primul său SUV, care va fi denumit Purosangue. Prototipurile au fost surprinse de multe ori în teste, iar o serie de imagini neoficiale cu versiunea de serie au fost scăpate pe internet în urmă cu câteva săptămâni.

Acum, constructorul italian a publicat primul teaser oficial cu viitorul Purosangue. Se pot observa câteva dintre elementele de design ale părții frontale, inclusiv farurile inspirate de modelul SF90.

În rest, cam știm la ce să ne așteptăm, mulțumită imaginilor neoficiale de care pomeneam mai sus. Elemente de protecție specifice SUV-urilor, o gardă la sol înălțată, stopuri inspirate de 296 GTB și patru terminații pentru sistemul de evacuare.

Noul Ferrari Purosangue ar urma să debuteze anul acesta. Tot în 2022, primul SUV al mărcii italiene va intra în producție, urmând ca primele exemplare să fie livrate în 2023.

via Ferrari

Comentarii (6)

  • Testarossa
    Si uite asa se duce naibii cea mai carismatica firma de masini sport din lume !!!!!!!!!

    In loc sa profite de viata limitata ramasa motorului ICE si sa lanseze un F12 aspirat (cel mai bun sunet din toate motoarele create pana acum in opinia mea), mai bun ca V12, ei lanseaza SUV-uri !!!! Bai frateee.... CSF NCSF.

    Baieti, ati vazut ce-a facut Porsche cu GT4 RS? Sau Corvette cu Z06 8600 rpm?

    Mai nou GMA a spart bariera 12000 rpm !!

    Si voi produceti SUV-uri????? Yeeeecchhh !!!

    Haideti cu un F12 sau cu un Testarossa, ori cu ambele combinate :)
    7 5
  • Cu toate astea, o sa se vanda ca painea calda...
    7 4
  • Pentru a mia oara, nu se dilueaza spiritul unei companii auto cand lanseaza un SUV atata timp cat va lansa in continuare si va investi in modele speciale de curse, editii limitate, etc. Cel mai bun exemplu este Porsche, care scoate prin Cayman si 911 bijuterii pe banda rulanta.

    Cand vine vorba de Ferrari, eu as fi mai revoltat de toate asa zisele magazine pentru fanboys: parfumuri, ceasuri, sepci, pantofi, toate kitsch-oase si cu mult bling pe ele. Alea mi se par mie aiurea. Toti producatorii o fac dar Ferrari a ds-o la alt nivel, le gasesti peste tot prin Italia.
    8 3
  • Testarossa
    @DanG: cand e vorba de Ferrari, nu sunt de acord cu ce zici!

    Porsche mi se pare un exemplu prost, de ce?

    Ce e nou la 911 atata timp cat e aceeasi arhitectura de ani de zile 6 boxer? Design-ul? Chestionabil! Da, nu arata identic succesor cu predecesor, but the point is ....ca e tot in aceeasi linie de design.
    Ce e nou la Boxter, Cayman? In afara de faptul ca a fost introdus alaturi de 911 (care devenea boring generatie de generatie)...nu prea multe!
    Suv-urile le lasam la o parte....

    Ce putem spune ca au reprezentat noutati sunt Carrera GT si 918. Incredibil !!!! In atatia ani de cand produce Porsche masini de strada. Lasand la o parte calitatea buna Porsche, in atatia amar de ani nu mi se pare nimic spectaculos la Porsche, sau ceea ce face/a facut Porsche cu toata gama !

    O variatie de motoare si arhitecturi doar pentru extazul condusului la Porsche nu exista/n-au existat. 6 boxer sunt doar dezvoltari si rafinari an de an, insa nu-s arhitecturi noi.
    3 2
  • @Testarossa

    Ai dreptate dar da-mi voie sa te contrazic. Porsche ofera inca motoare aspirate si cutii manuale de viteze. Sunt foarte fiabile si au un interior superb, ceea ce la Ferrari vezi mai rar. Imi place si faptul ca obtin performante mari cu putere mai mica decat concurenta. Ca lucreaza cu obsesie la suspensie, isi respecta clientii si ca nu iau asa de des foc pe autostrada.

    E ceva frumos si interesant in dezvoltarea unui anumit produs timp de 50 de ani pana cand devine perfect.

    P.S. Iti scriu din postura unui fost faboy care a mers si la muzeul din Maranello. Si mi-am si cumparat o sapca de acolo :)
    3 2
  • Ferrari SUV!
    S-a dat dracu lumea asta!
    In curand masinile de Formula 1 vor fi si ele "SUV-uri de performanta".
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru